Ο Αντόνιο αμφισβητεί τις πράξεις του Ζούμα στο βίντεο κακοποίησης γάτας

Απαντώντας στο βίντεο κακοποίησης γάτων του Kurt Zouma, ο Michail Antonio έθεσε ερωτήματα σχετικά με ένα άλλο σοβαρό ζήτημα στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο Michail Antonio έθεσε ένα σοβαρό ερώτημα σχετικά με το ρατσισμό μετά το περιστατικό κακοποίησης ζώων του από το Γουέστ Χαμ Κερτ Ζούμα.

Κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε τον αμυντικό Σφυριά να κλωτσάει και να χτυπάει μια γάτα. Σε τιμωρία για τις πράξεις του, ο Ζούμα επιβλήθηκε πρόστιμο από τη λέσχη της Premier League και έχασε ακόμη και μια συμφωνία χορηγίας με την Adidas.

Ο Γάλλος υπερασπιστής προκάλεσε τον όλεθρο στο κοινό λόγω των κακής δράσης του, και τα κατοικίδια ζώα του αφαιρέθηκαν με ασφάλεια από την RSPCA. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι ζητούν επίσης από τη Γουέστ Χαμ να καταγγείλει το συμβόλαιό του αμέσως.

Ωστόσο, ο Antonio εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να αντιμετωπίσει το ζήτημα των κοινωνικών διακρίσεων. Προτρέπει όλους να προβούν σε παρόμοιες ενέργειες κατά των ανθρώπων που συμμετέχουν σε ρατσιστικές πράξεις.

Ο σταρ φόργουόρντ είπε στο Sky Sports όταν ρωτήθηκε για τον Ζούμα: «Έχω μια ερώτηση για σένα. Πιστεύετε ότι αυτό που έχει κάνει είναι χειρότερο από το ρατσισμό;»

«Δεν συγχω τιποτα που εκανε. Δεν συμφωνώ καθόλου με ό, τι έχει κάνει. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί και συλληφθεί για ρατσισμό και έχουν παίξει ποδόσφαιρο στη συνέχεια».

«Τιμωρήθηκαν, τιμωρήθηκαν οκτώ αγώνες ή κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ο κόσμος καλεί τώρα ανθρώπους να απολυθούν και να χάσουν τα προς το ζην τους».

«Πρέπει να κάνω αυτή την ερώτηση σε όλους τώρα. Είναι αυτό που έχει κάνει χειρότερο από ό, τι έχουν κάνει οι άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για ρατσισμό;»