Ο Αντζελίνο καλύτερα στη Λειψία: «Η Guardiola σκότωσε την αυτοπεποίθησή μου»

Ο πρώην αμυντικός της πόλης του Μάντσεστερ Αντζελίνο μίλησε για τους αγώνες του με τον Pep Guardiola και την τρέχουσα κατάστασή του στη Γερμανία.

Ο Ισπανός αριστερός Αντζελίνο ξεκίνησε την καριέρα του στο Μάντσεστερ Σίτι, αλλά απέτυχε να εντυπωσιάσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο παίκτης στάλθηκε με διαδοχικά δάνεια προς την Ισπανία και τις Κάτω Χώρες και παρουσιάστηκε μόνο σε 15 αγώνες για τους Πολίτες σε ανώτερο επίπεδο.

Παρά το επιτυχημένο δάνειό του στο PSV, ο Αντζελίνο δεν είχε πολλές ευκαιρίες στο Μάντσεστερ. Στην πραγματικότητα, το αριστερό πίσω κατέληξε να δανείζεται στην RB Leipzig και πιστεύει ότι ο Pep Guardiola ευθύνεται για την έλλειψη ευκαιριών.

«Η Pep έχει σκοτώσει εμένα και την αυτοπεποίθησή μου», είπε ο Ισπανός. «Μετά την μετακόμιση μου από το Αϊντχόβεν πίσω στην Πόλη, με είχε ήδη κρίνει σε δύο παιχνίδια προετοιμασίας και στη συνέχεια δεν μου έδωσε ξανά μια πραγματική ευκαιρία.

«Έτσι χάρηκα που μετακόμισα στη Λειψία και τώρα είμαι αναπόσπαστο μέρος του συλλόγου».

Επιπλέον, ρωτήθηκε ο Αντζελίνο για τις διαφορές μεταξύ του Pep Guardiola και του Julian Nagelsmann, του σημερινού διευθυντή της Λειψίας. Σύμφωνα με το 24-year-old, υπάρχει μια σημαντική διαφορά που του επέτρεψε να ανθίσει στη Γερμανία.

«Ένας από αυτούς μου έδωσε αυτοπεποίθηση και με άφησε να παίξω. Στην Λειψία, ένιωθα εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα. Η λέσχη και ο προπονητής μου έδωσαν μια απίστευτη ώθηση. Είμαι πλέον ευτυχής που μπορώ να παίζω με συνέπεια στη Λειψία».

Ο Angelino έχει παρουσιαστεί σε 31 περιπτώσεις για την Bundesliga αυτή τη σεζόν, σκοράροντας οκτώ γκολ και παρέχοντας 11 ασίστ. Ως εκ τούτου, η Λειψία αποφάσισε να ενεργοποιήσει το δικαίωμα αγοράς τους και να υπογράψει τον Ισπανό σε μόνιμο επίπεδο έναντι 18 εκατ. ευρώ.