Ο αμυντικός της Λιγκ 1 επιβεβαιώνει την προσέγγιση μεταφοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Red Devils ήταν πρόθυμοι να ενισχύσουν τις αμυντικές τους τάξεις το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να φέρουν έναν ιδανικό συνεργάτη για τον Harry Maguire.

Ο Benoit Badiashile της AS Monaco επιβεβαίωσε ότι έλαβε προσφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέγεται ότι ήταν στην αγορά το περασμένο καλοκαίρι για έναν αμυντικό, εν μέσω προτάσεων ότι ο Βίκτωρ Λίντελωφ δεν ήταν ιδανικός συνεργάτης για τον καπετάνιο Χάρι Μαγκουάιρ.

Badiashile είχε εντυπωσιαστεί το 2019-20 με και ήταν σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένο με μια κίνηση μακριά από το Μονακό, και η Premier League ήταν touted ως επόμενο προορισμό του.

Οι Red Devils, όπως αναφέρθηκε τότε, ήταν πρόθυμοι να εκτοξέψουν μέχρι 22 εκατομμύρια λίρες (25 εκατομμύρια ευρώ) για να προσγειώσουν τον ταλαντούχο Γάλλο.

Η μεταφορά δεν πέρασε ποτέ, όχι λόγω της έλλειψης προσπάθειας από την United αν και ο 19χρονος έχει πλέον αποκαλύψει ότι ήθελε να συνεχίσει την ανάπτυξή του στο Stade Louis II.

«Ήταν η σωστή επιλογή, πρώτα απ’ όλα είναι ότι δεν έχω απολαύσει καλές εποχές από τότε που ήμουν στο Μονακό», δήλωσε ο Badiashile στο RMC Sport.

«Παίξαμε για να μείνουμε ξύπνιος και έτσι τώρα βιώνω πραγματικά να βρίσκομαι στην κορυφή του τραπεζιού και πιστεύω ότι η συνέχιση της ομάδας που με εκπαίδευσε ήταν η σωστή απόφαση και αυτό αποδεικνύεται από την εποχή που περνάμε».

«Όχι, καθόλου,» Badiashile απάντησε σταθερά όταν ρωτήθηκε αν λυπάται απορρίπτοντας μια κίνηση προς Old Trafford.