Ο αμυντικός της Λίβερπουλ υπογράφει νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία στην Anfield

Οι Κόκκινοι συνέδεσαν τον Τζο Γκόμεζ με νέο συμβόλαιο πριν την επόμενη σεζόν.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα πενταετή συμφωνία με τον Τζο Γκόμεζ.

Ο 25χρονος αγωνίστηκε για να κερδίσει αρκετό χρόνο παιχνιδιού στο Λίβερπουλ, με αναφορές να τον συνδέουν με μια κίνηση μακριά από το Anfield.

Η Newcastle και η Aston Villa ήταν οι κύριοι μνηστήρες της Gomez στην αγορά μεταβίβασης. Ωστόσο, η Αγγλική Διεθνής προτίμησε να συνεχίσει να πιέζει για μια θέση στη σύνθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

«Είναι προφανώς μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα και την οικογένειά μου», δήλωσε ο Gomez στην επίσημη ιστοσελίδα του Λίβερπουλ.

«Άλλο ένα που ονειρευόσουν σαν παιδί και ένα που δεν το θεωρώ δεδομένο.

«Είναι ένα απίστευτο μέρος για να είσαι, στα μάτια μου, ίσως ένα από τα καλύτερα — αν όχι τα καλύτερα — κλαμπ στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Η ευκαιρία να παρατείνω την παραμονή μου εδώ ήταν μια εύκολη απόφαση, πραγματικά.

«Είμαι εδώ αρκετό καιρό τώρα, αλλά στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων αισθάνομαι ακόμα νέος και τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μου. Έχω περισσότερα να μάθω και το χρόνο να το κάνω αυτό. Νομίζω ότι έχω την πλατφόρμα εδώ για να το κάνω με τον προπονητή και το προπονητικό προσωπικό γύρω μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να εξασφαλίσω ότι τα καλύτερα χρόνια έρχονται».

Ο Γκόμεζ έκανε μόνο τέσσερις εκκινήσεις της Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, μένοντας πίσω από τους Βέρτζιλ βαν Ντίκ, Ιμπραχίμα Κονάτε και Τζόελ Ματίπ στην ιεραρχία των Κόκκινων.

Ωστόσο, ο Κλοπ φέρεται να έχει εξασφαλίσει στον Γκόμεζ μια ξεχωριστή θέση στα σχέδιά του για την οπισθογραμμή του Λίβερπουλ. Ας δούμε αν ο Άγγλος αμυντικός μπορεί να βρει τη θέση του στην ομάδα του Κλοπ την επόμενη σεζόν.