Ο αμυντικός της Γιουβέντους ετοιμάζεται για μεταφορά στην Αταλάντα

Σύμφωνα με μια έκθεση από το Γκολ, ο υπερασπιστής της Γιουβέντους Μέριχ Ντεμιράλ πρόκειται να κάνει μια κίνηση της Σέριε Α στην Αταλάντα.

Το κέντρο της Γιουβέντους πίσω Μέριχ Ντεμιράλ περιμένει να κάνει μια κίνηση προς Serie Α πλευρά Αταλάντα σύμφωνα με το Γκολ.

Ωστόσο, η διεθνής Τουρκία έφτασε από το Sassuolo το 2019, δεν μπόρεσε να βρει θέση στην πρώτη ομάδα στο Bianconeri. Αν και τώρα έχει ως στόχο να ξεκινήσει μια νέα ζωή υπό τον Gian Piero Gasparini από την Αταλάντα, καθώς οι σύλλογοι πλησιάζουν πολύ κοντά στη συμφωνία.

Ως έχει, η Demiral θα υπογράψει στην αρχή σύμβαση δανείου, η οποία θα περιλαμβάνει ρήτρα εξαγοράς ύψους 30 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η Γιουβέντους θα λάβει επίσης ένα ποσοστό των μελλοντικών συμφωνιών γύρω από τον 23χρονο υπερασπιστή.

Αν η μεταφορά του Demiral είναι επιτυχής, η Atalanta θα ολοκληρώσει την υπογραφή του δεύτερου υπερασπιστή κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου μεταφοράς. Ο πρώτος είναι ο Matteo Lovato που εντάχθηκε στο σύλλογο σε μόνιμη βάση από τη Βερόνα την περασμένη εβδομάδα.

Υπάρχουν τελευταίες φήμες ότι ο νικητής της Copa America Cristian Romero υπήρξε κέντρο έλξης για αρκετές ομάδες. Και ορισμένες εκθέσεις υπονοούν ότι η Atalanta δέχτηκε συμφωνία ύψους 50 εκατ. ευρώ συν 5 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ για την Αργεντινή.

Επομένως, αν ο Ρομέρο φύγει από τη λέσχη, ο υπερασπιστής της Γιουβέντους Ντεμιράλ θα μπορούσε να πάρει έναν πολυετή ρόλο στην Αταλάντα.