Ο αμυντικός της Βαρκελώνης πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ένας άλλος τραυματισμός για τους γίγαντες της Καταλονίας, όπως Barcelona αμυντικός Sergi Roberto θα χάσει δυνητικά ένα σημαντικό ποσό της σεζόν.

Η Βαρκελώνη δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση του υπερασπιστή Sergi Roberto, η οποία θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

Η ισπανική full-back δεν έχει εμφανιστεί για τον καταλανικό σύλλογο από την ήττα τους με 1-0 στον Rayo Vallecano τον Οκτώβριο.

Υπέστη τραυματισμό στο μηρό και έχει λάβει θεραπεία από τότε. Αλλά φαίνεται ότι θα περάσει περισσότερο χρόνο στο περιθώριο από ό, τι αναμενόταν.

Η επίσημη δήλωση της Βαρκελώνης έγραφε: «Ο πρώτος παίκτης της ομάδας Sergi Roberto θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες για τον τραυματισμό που υπέστη στον ορθό μηριαίο μυ του δεξιού μηρού.»

«Η διαδικασία θα διεξαχθεί από τον Δρ Lasse Lempainen στο Turku της Φινλανδίας υπό την επίβλεψη του ιατρικού προσωπικού του συλλόγου. Όταν πραγματοποιηθεί η εγχείρηση, η λέσχη θα εκδώσει νέο δελτίο τύπου».

Ο Roberto έχει αγωνιστεί 12 εξορμήσεις σε όλους τους διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν και δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί για το νέο αφεντικό Xavi.

Δυστυχώς, οι αναφορές δείχνουν ότι θα είναι έξω για τουλάχιστον έξι μήνες μετά την εγχείρηση. Δηλαδή, το δεξί πίσω θα είναι πίσω μέχρι τον Απρίλιο του 2022.

Αυτό φέρνει το μέλλον του Ρομπέρτο στη Βαρκελώνη σε ένα γκρίζο σύννεφο, με τη συμφωνία του 29χρονου να τερματίζεται στο τέλος της σεζόν. Και δεν έχουν υπάρξει περαιτέρω διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συμφωνία του.