Ο αμυντικός της Βαρκελώνης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε σπασμένο χέρι

Η Βαρκελώνη θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απουσία άλλου βασικού παίκτη τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ρονάλντο Αραούχο υπέστη τραυματισμό στο χέρι κατά τη διάρκεια της νίκης της Βαρκελώνης με 2-1 επί του Linares Deportivo την Τετάρτη. Ο αμυντικός βγήκε από το γήπεδο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και υποβλήθηκε σε περαιτέρω δοκιμές την Πέμπτη.

Ο παίκτης έχει σπάσει το δεύτερο και το τρίτο μετακάρπιο οστά του δεξιού του χεριού. Η Βαρκελώνη ανακοίνωσε ότι η Αργεντινή θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει το πρόβλημα.

Η επίσημη δήλωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο παίκτης της πρώτης ομάδας Ronald Araujo έχει σπάσει το δεύτερο και το τρίτο μετακαρπικό οστό στο δεξί του χέρι.

«Ο γιατρός Ξαβιέ Μιρ θα κάνει εγχείρηση αύριο υπό την επίβλεψη των ιατρικών υπηρεσιών του συλλόγου. Μια ενημέρωση θα παρέχεται μετά την επέμβαση.»

Ο Araujo είναι ένας τακτικός ορεκτικός για τη Βαρκελώνη αυτή τη σεζόν, παίζοντας σε 21 από τα 26 παιχνίδια του. Η πιθανή απουσία του για τέσσερις εβδομάδες θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα στην πλάτη του Βάρκα. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος παίκτης Μπλαουγκράνα που υπέστη τραυματισμό την Τετάρτη.

Ο Frenkie de Jong επίσης έφυγε από το γήπεδο με τραυματισμό μοσχαριού στο δεύτερο ημίχρονο. Η πλήρης έκταση του τραυματισμού του Ολλανδού είναι άγνωστη, αλλά πιθανότατα θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον της Γρανάδας.

Μετά τον αγώνα εναντίον της Γρανάδας, η Βαρκελώνη θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Super Cup την Τετάρτη.