Ο αμυντικός της Βαρκελώνης είναι ευγνώμων που ο Neymar δεν παίζει αύριο

Πριν από τον αγώνα της Βαρκελώνης με την PSG, ένας από τους υπερασπιστές της καταλανικής ομάδας είναι ανακουφισμένος Neymar δεν θα είναι σε θέση να παίξει αύριο.

Λόγω ενός τραυματισμού, ο Neymar δεν θα μπορεί να παίξει με την FC Barcelona αύριο. Το αστέρι της Βραζιλίας υπέστη ένα δυσάρεστο αντιμετώπιση που θα τον κρατήσει έξω από το παιχνίδι για τουλάχιστον ένα μήνα. Υποτίθεται ότι θα επέστρεφε για να παίξει με την πρώην ομάδα του, αλλά θα χάσει την ευκαιρία και θα εμποδίσει την πλευρά του να κερδίσει. Neymar θεωρήθηκε ο πιο σημαντικός παίκτης του PSG δίπλα στον Kylian Mbappe. Χωρίς αυτόν, οι Γάλλοι γίγαντες ουσιαστικά δεν έχουν καμία πιθανότητα να κερδίσουν τίποτα σε αυτόν τον διαγωνισμό.

Από την πλευρά της Βαρκελώνης, ξέρουν πόσο σημαντικός παίκτης μπορεί να είναι. Ο ίδιος ο Jordi Alba γιόρτασε ότι δεν θα είναι παρών για αυτό το παιχνίδι μαζί με τον Angel Di Maria. Και οι δύο παίκτες είναι τραυματισμένοι και θα χάσουν τον αγώνα. Η Βαρκελώνη περνάει μια καλή στιγμή μετά την πρόσφατη νίκη τους εναντίον του Αλάβες. Πρόθεσή τους είναι να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και ενάντια στο PSG, αλλά δεν θα ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι αύριο.

Η Άλμπα δεν θέλει να παίξει ο Νέιμαρ.

Λόγω του παρελθόντος τους ως παίκτες της Βαρκελώνης, Alba ξέρει Neymar τέλεια και ξέρει τι κίνδυνος μπορεί να είναι. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έλαβε ο Sport, αυτό ήταν που είχε να πει ο Jordi: «Είναι καλύτερα να μην παίξουν, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Έχουν σημαντικούς παίκτες που θα είναι εκεί. Θα είναι ένα επίπεδο στάδιο νοκ-άουτ που θα αποφασιστεί με λεπτομέρειες. Έχουμε και μερικούς σημαντικούς απουσίες, αλλά οι αντικαταστάτες κάνουν πολύ καλή δουλειά. Θα σεβόμαστε πάντα τις απόψεις.

«Οι άνθρωποι θα δουν ποιοι είναι οι αγαπημένοι στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε ομάδα. Όλοι μας πρέπει να υπερασπιστούμε και να επιτεθούμε. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη σε αυτά τα στάδια, ειδικά στο Champions League. Η ιδέα του διευθυντή ήταν πάντα η ίδια. Ήρθαν καινούριοι άνθρωποι και δεν είναι εύκολο. Περνάμε μια μεγάλη δυναμική, αλλά κάθε σύλλογος μπορεί να μας νικήσει αν δεν είμαστε στο 100% της ικανότητάς μας. Ακόμα και τότε, θα έχουμε δυσκολίες. Ο διευθυντής κάνει πολύ καλή δουλειά με όλους. Τόσο με αυτούς που είναι εδώ για περισσότερο καιρό όσο και με τους νέους αφιχθέντες».