Ο αμυντικός της Βαρκελώνης έχει οριστεί για την προθεσμία εξόδου στη Γαλλία

Οι Μπλαουγκράνα είναι έτοιμοι να ξεφορτώσουν έναν δεύτερο παίκτη στο χειμερινό παράθυρο μεταφοράς πριν από την προθεσμία της Δευτέρας το βράδυ.

Ο Jean-Clair Todibo υποβάλλεται σε ιατρική έρευνα με τη γαλλική λέσχη Νίκαιας σε μια άλλη συμφωνία δανείου, η οποία περιλαμβάνει μια επιλογή αγοράς.

Ο 21χρονος, που επί του παρόντος δανεικός στη Μπενφίκα της Πορτογαλίας, έχει κάνει μόνο δύο εμφανίσεις σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν. Ως εκ τούτου, η Βαρκελώνη σκοπεύει να περικόψει τη διετή συμφωνία δανείου της με τους Eagles για να στείλει τον Todibo αλλού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Fabrizio Romano, η Νίκαια θα είναι η επόμενη ομάδα του κέντρου πίσω. Μια συμφωνία δανείου έχει επιτευχθεί με τη Βαρκελώνη, μαζί με μια επιλογή αγοράς περίπου 10 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο γαλλικός σύλλογος θελήσει να τον κρατήσει μόνιμα.

Μια άλλη γαλλική πλευρά στο Saint-Etienne μαζί με τα ιταλικά σωματεία Μίλαν, Νάπολι, Πάρμα, Λάτσιο και Μπενεβέντο, είχαν επίσης ενδιαφέρον για το Todibo.

Ο πρώην διεθνής διεθνής της Γαλλίας U20 θα ξεκινήσει τώρα την τρίτη περίοδο δανεισμού του από τότε που εντάχθηκε στη Βαρκελώνη τον Ιανουάριο του 2019 μετά από τις πυγμαχίες με τον Schalke και την Benfica.

Θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα φύγει από τη Βαρκελώνη αυτό το χειμώνα αφού ο Carles Alena εντάχθηκε στη Χετάφε δανεικός.