Ο αδελφός του Pogba προειδοποιεί United: «Τώρα είναι η ώρα ή θα φύγει δωρεάν»

Ο Mathias Pogba μίλησε για το μέλλον του αδελφού του Paul στην Manchester United και εξέδωσε προειδοποίηση στη λέσχη Premier League.

Ο Paul Pogba έχει περάσει από την απόρριψη της United σε έναν από τους πρωταγωνιστές τους μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ο υψηλόβαθμος μέσος κέρδισε για άλλη μια φορά τη θέση του στο Old Trafford μετά από μια σειρά εντυπωσιακών παραστάσεων. Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν ότι θα ήταν έξω από την πόρτα τον Ιανουάριο, ο Pogba απέδειξε σε όλους λάθος και έδειξε στους κριτικούς ότι ο χρόνος του στο Μάντσεστερ δεν είχε τελειώσει ακόμα.

Ωστόσο, τα πρόσφατα σχόλια του Mathias Pogba σχετικά με το θέμα δείχνουν ότι ο Paul μπορεί τελικά να κλίνει προς μια έξοδο. Ο 30χρονος, που παίζει στην Ισπανία, ήταν μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο «El Chiringuito» αυτό το βράδυ της Δευτέρας. Στην πραγματικότητα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε ο Ματίας στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή. Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, ο αδελφός του Pogba προκάλεσε πολλές αντιπαραθέσεις όταν δήλωσε ότι ο Paul ήθελε να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη φορά, ο μεγαλύτερος αδελφός του Pogba αποφάσισε να φέρει τον όλεθρο με τους Red Devils για άλλη μια φορά, καθώς ανακρίθηκε για το μέλλον της γαλλικής διεθνούς στην Premier League. Ο Mathias φαινόταν πρόθυμος να σχολιάσει καθώς οι δημοσιογράφοι εικαζόντουσαν σχετικά με το θέμα, αλλά φαινόταν επίσης ότι φοβόταν να χυθεί το τσάι.

«Αυτός [Pogba] βελτιώνει το παιχνίδι του, βελτιώνεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, αν θέλεις λεφτά, τώρα είναι η ώρα. Είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω. Αν θέλουν να βγάλουν λεφτά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αλλιώς, θα φύγει τσάμπα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για ανανέωση ή αναχώρηση».

Το συμβόλαιο του Paul Pogba λήγει τον Ιούνιο του 2022, ο οποίος απέχει περισσότερο από ένα χρόνο. Ως εκ τούτου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τουλάχιστον λίγους μήνες πριν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο για τον σύλλογο. Ωστόσο, όπως πρότεινε ο αδελφός του, αν η United δεν ανανεώσει ή πουλήσει τον Paul Pogba φέτος, μπορεί να είναι μέσα για μια μεγάλη οικονομική ζημία.