Ο αδελφός του ιδιοκτήτη PSG πυρκαγιές Ronaldo εικασίες

Εν μέσω όλων των φημών εξόδου του Kylian Mbappe, ο αδελφός του ιδιοκτήτη PSG μόλις πυροδότησε τις εικασίες του Κριστιάνο Ρονάλντο για το άμεσο μέλλον του.

Παρόλο που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσφατα είπε ότι επικεντρώθηκε στη συνεργασία με τη Γιουβέντους, οι φήμες του PSG δεν έχουν σταματήσει. Στην πραγματικότητα, μόλις πήρε περισσότερο φωτιά σήμερα μετά την πρόσφατη θύελλα τουίτ του Σεΐχη Thani bin Hamad bin Khalifa Al-Thani. Αυτός είναι ο αδελφός του ιδιοκτήτη της PSG, Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι. Το ίδιο άτομο που επιβεβαίωσε ότι ο Λίο Μέσι ήταν λίγες ώρες μακριά από την προσγείωση στο Παρίσι.

Μόλις έγραψε μια πειραγμένη εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο φορώντας ένα κιτ PSG δίπλα στον Leo Messi με την ακόλουθη λεζάντα: «Ίσως;». Αυτό θα ήταν μια σημαντική αλλαγή μέσα στις δυνάμεις που είναι όπως PSG μπορεί να γίνει ο ήρωας μιας απίστευτης ιστορίας. Όλοι ονειρεύονται να έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει δίπλα στον Λίο Μέσι ως το τέλειο τέλος της καριέρας τους. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο επειδή ο αδελφός του Σεΐχη έγραψε επίσης κάτι σχετικό με το μέλλον του Kylian Mappe.

Ο Βινίκιος Τζούνιορ μπαίνει στη συζήτηση.

Μετά το εμπρηστικό tweet σχετικά με τη συνεργασία που πάντα ξέραμε ότι θέλαμε, ο Sheikh Thani έγραψε επίσης μια εικόνα ενός παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι θέμα εικασιών, αλλά μαζεύει ατμό καθώς μιλάμε. Ο Vinicius Junior θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εμπορικό τσιπ για να φέρει τον Kylian Mbappe να παίξει για το Los Blancos. Στο πιο πρόσφατο tweet, ο Sheikh Thani δημοσίευσε μια εικόνα του βραζιλιάνικου winger με την ακόλουθη λεζάντα: «Ελέγξτε το τηλέφωνό σας».

Θα μπορούσε αυτό να είναι ένα άμεσο μήνυμα προς τον Βινίκιο ζητώντας του να γίνει μέρος μιας μεταφοράς; Όλοι γνωρίζουμε ότι η PSG δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα αλλά θα ενδιαφερόταν για ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νέα ταλέντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ρολόι συνεχίζει να χτυπάει και μπορεί να είμαστε στα πρόθυρα να δούμε ακόμα μια απίστευτη συμφωνία μεταφοράς κατά τη διάρκεια της ίδιας καλοκαιρινής παράθυρης.