Ο Αγκουέρο εξηγεί γιατί απέρριψε τον αριθμό «10» του Λίο Μέσι

Πριν από τον επερχόμενο αγώνα Champions League της Μπαρτσελόνα, ο Sergio Aguero αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε φορώντας το #10 του Μέσι.

Sergio Aguero ήρθε στην FC Barcelona με το μοναδικό σχέδιο να παίξει μαζί με Leo Messi, αλλά βρήκε μια δυσάρεστη έκπληξη. Κατά την άφιξη, όλα συνέβησαν γρήγορα, καθώς ο καλός του φίλος ξαφνικά αποφάσισε να φύγει και να παίξει για PSG. Ο Αγκουέρο είχε μόνο μία επιλογή να κάνει μετά από αυτό επειδή υπέγραψε το συμβόλαιό του πριν τα μεγάλα νέα. Ο Αργεντινός θα μπορούσε εύκολα να σπάσει το συμβόλαιό του και να παίξει κάπου αλλού. Αλλά η απόρριψη της ευκαιρίας να παίξετε στην FC Barcelona δεν είναι έξυπνη κίνηση.

Ευτυχώς, Aguero συνειδητοποίησε αυτό γρήγορα και πήρε την απόφαση να μείνει. Μετά από αυτό, μια άλλη σημαντική απόφαση επρόκειτο να συμβεί γι ‘αυτόν. Μόλις έφυγε ο Λίο, ο μυθικός του αριθμός «10 «ήταν ξαφνικά ελεύθερος. Πολλοί από τους βετεράνους του συλλόγου του ζήτησαν να πάρει τον αριθμό, αλλά ο θρύλος του Μάντσεστερ Σίτι αρνήθηκε. Αποφάσισε να πάρει τον αριθμό «19», έναν αριθμό που χρησιμοποίησε στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής αρκετές φορές στο παρελθόν. Μέχρι σήμερα, δεν ξέραμε γιατί ο Αγκουέρο αποφάσισε να αρνηθεί τον αριθμό.

Ο Αγκουέρο εξηγεί την απόφασή του στον Τύπο.

Τώρα που έχει αναρρώσει πλήρως από τον μακρύ τραυματισμό που υπέστη, ο Sergio Aguero έχει μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει αύριο. Το Καμπ Νόου θα ανοίξει τις πόρτες του για να δεχτεί το Ντιναμό Κίεβο την Τετάρτη. Ο «Kun’ μίλησε στα μέλη του Τύπου σχετικά με την απόφαση απόρριψης του αριθμού «10». Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επαίνεσε επίσης τις δεξιότητες του Ansu Fati και αποκάλυψε πόσο εμπιστεύεται τον νεαρό.

Δείτε τι είπε ο Aguero σύμφωνα με την ιστοσελίδα της FC Barcelona: «Επέλεξα τον αριθμό 19 επειδή ήταν διαθέσιμος και το φοράω με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Οι παίκτες μου ζήτησαν να πάρω το Νο.10, αλλά αρνήθηκα. Στην πραγματικότητα, το No.10 δείχνει καλό στον Ansu Fati. Ο Ansu εξακολουθεί να είναι ένας νεαρός παίκτης και είναι δύσκολο να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο όλη την ώρα. Ως έμπειροι παίκτες, κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε τους νέους. Ο Ansu έχει πολύ ταλέντο και εκπαιδεύει πολύ. Είμαστε τυχεροί που βρίσκεται στη Βαρκελώνη».