Ο Αγκουέρο αποκαλύπτει γιατί η Μπάγερν Μονάχου δεν τον υπέγραψε

Πριν ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2006, ο Sergio Aguero απορρίφθηκε από την ομάδα στρατολόγησης της Μπάγερν Μονάχου. Εδώ είναι γιατί.

Sergio Aguero μίλησε για ένα ανέκδοτο που συνέβη στη ζωή του όταν ήταν ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που εμπλέκονται Γερμανοί γίγαντες Μπάγερν Μονάχου.

Ο Aguero αναδείχθηκε ως κορυφαίος επαγγελματίας κατά τη διάρκεια της εφηβείας του στην Αργεντινή, δεδομένης της εξαιρετικής επίδειξης του στο Independiente.

Τελικά, προσέλκυσε ελίτ Ευρωπαϊκές λέσχες καθώς ήθελαν να υπογράψουν τον παραγωγικό επιθετικό. Αργότερα, ο Aguero συμφώνησε με την Atletico Madrid ως την πρώτη του ομάδα εκτός της χώρας του.

Πριν υπογράψουμε για τους Rojiblancos, ωστόσο, η ζωή θα μπορούσε να του δείξει διαφορετικά χρώματα αν τον επέλεξαν οι ανιχνευτές της Μπάγερν.

Ο Aguero συμμετείχε σε μια συνεδρία ερωτήσεων στο Twitter, όπου αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από την αποδοκιμασία της Μπάγερν γι’ αυτόν. Αυτή ήταν μια απάντηση σε μια παλιά έκδοση του Ole, ένα από τα κορυφαία media brands της Αργεντινής.

Ο πρώην σταρ Barca έγραψε: «Μου είπαν τι συνέβη με αυτή την ιστορία. Κάποιος από το Μπάγερν ήρθε να με δει να παίζω εναντίον των Ετουδιανών. Έπαιξα απαίσια εκείνη τη μέρα και κατέληξαν να ερωτεύονται τον Χοσέ Σόσα».

«Αγόρασαν τον Σόσα.»