Ο Αβραάμ θέτει στόχους για τους Ρομά μετά την ολοκλήρωση της κίνησης των 40 εκατ. ευρώ

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι αποκάλυψε τους στόχους του μετά τη σύνδεσή του με τον Jose Mourinho στην AS Roma για αυτή τη σεζόν.

Ο Tammy Abraham έχει ως στόχο να βοηθήσει στην αποκατάσταση των Ρομά ως διεκδικητή για όλους τους μεγάλους τίτλους μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στο σύλλογο την Τρίτη.

Ο 23χρονος εντάχθηκε στη μονάδα Serie A σε μεταφορά 40 εκατομμυρίων ευρώ από την Τσέλσι. Έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και θα φορέσει την No.9 φανέλα στο Stadio Olimpico.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Αβραάμ ξοδεύει χρόνο στο εξωτερικό, έχοντας περάσει ολόκληρη την καριέρα του στην Αγγλία. Αλλά με γνώριμο πρόσωπο στο πρώην αφεντικό της Τσέλσι, Jose Mourinho, φτάνει στην Ιταλία ελπίζοντας για κανονικό χρόνο παιχνιδιού και μια ευκαιρία να βοηθήσει να πάρει το Giallorossi σε νέα ύψη.

«Μπορείτε να αισθανθείτε πότε σε θέλει πραγματικά μια λέσχη — και οι Ρομά ξεκαθάρισε αμέσως το ενδιαφέρον τους», δήλωσε ο Αβραάμ στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η Ρόμα είναι μια λέσχη που αξίζει να αγωνίζεται για τίτλους και τρόπαια. Είχα την εμπειρία να κερδίσω μεγάλα τρόπαια και θέλω να συμμετέχω ξανά σε αυτούς τους διαγωνισμούς — γι’ αυτό θέλω να βοηθήσω αυτή την ομάδα να το επιτύχει αυτό και να φτάσει στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι οι Ρομά.

«Είναι τεράστια τιμή να είμαι ο Νο 9 σε αυτό το κλαμπ και ανυπομονώ να ξεκινήσω και να βοηθήσω την ομάδα.»

Ο Αβραάμ φεύγει από την Τσέλσι με 30 γκολ και 12 ασίστ σε 82 εμφανίσεις. Ο απόφοιτος της ακαδημίας Blues είναι η τέταρτη υπογραφή του Ρομά αυτό το καλοκαίρι μετά τους Ρούι Πατρίτσιο, Έλντορ Σομουροντόφ και Ματίας Βίνα.