Ο Αβραάμ Γκλέιζερ σπάει τη σιωπή στην πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ άνοιξε την πόρτα στην πώληση μετοχών στη λέσχη Πρέμιερ Λιγκ τον περασμένο μήνα.

Ο Άβραμ Γκλέιζερ πρότεινε ότι η οικογένεια Γκλέιζερ δεν θα εγκαταλείψει τον πλήρη έλεγχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι ήταν ανοιχτοί σε μια πιθανή πώληση της Manchester United τον περασμένο μήνα για να «διερευνήσουν στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις», αν και ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι μπορεί να πωλήσουν μόνο ένα μερίδιο στην ομάδα της Premier League και να διατηρήσουν τον έλεγχο.

«Δεν πρόκειται απαραίτητα για πώληση», δήλωσε ο Avram Glazer στην The Athletic σχετικά με την υποτιθέμενη πώληση της Manchester United στο Στάδιο Al Bayt στο Κατάρ την Τετάρτη.

«Είναι μια διαδικασία και προχωράμε με τη διαδικασία, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί».

Όταν πιέστηκε για περαιτέρω ενημερώσεις, ο 62-year-old πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να παρακολουθήσω πραγματικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εκτιμώ το ενδιαφέρον σας. Αυτή είναι η ενημέρωση, είναι η διαδικασία και η διαδικασία συνεχίζεται».

Οι Glazers έχουν την Manchester United από το 2005, αλλά δεν είναι δημοφιλής μεταξύ των οπαδών για όλη την 17ετή θητεία τους, με αποτέλεσμα μαζικές διαδηλώσεις μέσα και έξω από το Old Trafford.

Οι Red Devils συνεχίζουν την εκστρατεία τους με 2022/23 εναντίον του Μπέρνλι στο Κύπελλο EFL στις 21 Δεκεμβρίου, προτού επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Nottingham Forest την επόμενη εβδομάδα.