Ο Ίκερ Κασίγιας τελικά απαντά στο δώρο του Λίο Μέσι για τον Μπαντβάιζερ

Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής για μια απάντηση από αυτόν, ο Iker Casillas τελικά ανταποκρίθηκε με sass στο μοναδικό δώρο του Leo Messi Budweiser.

Από όλους τους τερματοφύλακες που πήραν τα μπουκάλια του Λίο Μέσι, ο Ίκερ Κασίγιας είναι από αυτούς που πήραν τα περισσότερα. Diego Alves ήταν η πρώτη θέση, αλλά Iker ήταν μια στενή δεύτερη με 17 γκολ επιτρέπεται από Messi σε όλη την καριέρα του. Κατά τη διάρκεια της εποχής τους στην ισπανική La Liga, El Clasico μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Βαρκελώνη έγινε ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.

Ο Κασίγιας ήταν στο πικρό τέλος του με πολλά ξινά βράδια εναντίον της Αργεντινής. Είναι προφανές ότι θα έπαιρνε πολύ χρόνο για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο ταπείνωσης, δεν επρόκειτο να είναι ένα καλό άθλημα όπως ο Gianluigi Buffon. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα… Όταν ο Iker απάντησε σε αυτό το «δώρο», ήθελε να βεβαιωθεί ότι το έκανε με όσο το δυνατόν περισσότερη ευσπλαχνία. Αποφάσισε να υπενθυμίσει στον Μέσι ότι μετά από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν ο ένας εναντίον του άλλου, ο Λέων δεν σκόραρε ποτέ άλλο γκολ εναντίον του.

Για ποιο παιχνίδι μιλάει ο Κασίγιας;

Το εν λόγω παιχνίδι είναι ένας αγώνας La Liga από τον Οκτώβριο του 2012. Κατά τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς στο Camp Nou Stadium, ο Λέων σκόραρε τα γκολ του 264 και 265. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε με ένα άλλο στήριγμα για ένα τελικό αποτέλεσμα 202. Μετά από αυτό, ο Iker παρέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2015 και ποτέ δεν έλαβε άλλο γκολ από την Αργεντινή. Ο Iker το υπενθύμισε ευχαρίστως αυτό στον Messi ως έναν τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του από όλη τη δημόσια αμηχανία. Λάβετε υπόψη ότι οι τερματοφύλακες έχουν ένα λεπτό εγώ όταν μιλάτε για τους στόχους που επέτρεψαν καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Αυτό έγραψε ο Iker σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης: «Νόμιζα ότι δεν θα έφτανε ποτέ εδώ» Αλλά εδώ είναι το εξατομικευμένο μπουκάλι Budweiser μου. Συγχαρητήρια Λίο Μέσι για το ρεκόρ σου με το 644ο γκολ. Θυμάμαι όταν σκόραρες τα γκολ 264 και 265… ένας καλός αγώνας που ήταν, καλή ισοπαλία επίσης. Αλλά το καλύτερο ήταν ότι ποτέ δεν σκόραρες εναντίον μου ξανά. Με όλο το σεβασμό μου σε έναν μεγάλο αντίπαλο και ας κάνουμε μια πρόποση για τους καταπληκτικούς αγώνες που παίξαμε όλα αυτά τα χρόνια».