Ο Έρικσεν αποκαλύπτει τον αγαπημένο του συνεργάτη στη Μαν Γιουνάιτεντ.

Η νορβηγική αστέρι έχει καθιερωθεί ως βασικός παίκτης υπό Erik δέκα Hag.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν εξήρε τον Scott McTominay για τη βελτιωμένη μορφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ απέτυχε να υπογράψει τον Φρένκι ντε Γιονγκ ως κύριο στόχο μεταφοράς στο κέντρο. Ωστόσο, έχει βρει ένα ισχυρό δίδυμο στη συνεργασία της Eriksen με McTominay.

Το ζευγάρι έχει παίξει κυρίως πίσω από Antony, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, και Marcus Rashford, οι οποίοι αποτελούν την επίθεση της United γραμμή.

Η άφιξη του Casemiro επέτρεψε στην Δέκα Hag να πειραματιστεί με διαφορετικές μονάδες. Ο Έρικσεν πιστεύει ότι οι ανταγωνιστές του έχουν συμπληρωματικές ιδιότητες.

«Ο καθένας έχει διαφορετικές ιδιότητες και εξαρτάται από τον διευθυντή ποιον θα βάλει κάτω για να παίξει σε ποια παιχνίδια και να δούμε ποιες ιδιότητες θα λειτουργήσουν», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της United.

«Πάρε τον Casemiro να έρθει και να δείξει πόσο δυνατός είναι ήδη. Να είσαι νικητής. Και ο Fred και ο Donny [van de Beek] έχουν παίξει για πολλά χρόνια — είναι ένα αξιοπρεπές μέσο».

Ερωτηθείς για τη συνεργασία του με την McTominay, απάντησε:

«Ο Scott τα πήγε πολύ καλά και νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε αυτό από τα παιχνίδια», πρόσθεσε. «Νομίζω ότι στις πρώτες ψάχναμε λίγο ο ένας τον άλλο και βλέποντας πού βρισκόμαστε, αλλά τώρα νομίζω ότι αρχίζουμε να έχουμε μια καλή σύνδεση και μια καλή αίσθηση για το πού θα έπρεπε να βρίσκεσαι, αλλά και λόγω των οδηγιών του μάνατζερ καθώς έχει τις θέσεις που θα ήθελε να είμαστε.

«Έτσι, πρώτα από όλα πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνεργασία μας και, ταυτόχρονα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πού θέλει να είμαστε ο manager. Νομίζω ότι πήγε καλά, αλλά και όταν κερδίζεις παιχνίδια είναι πιο εύκολο να κοιτάς πίσω και η αυτοπεποίθηση συσσωρεύεται και ξεχνάς τα μικρά λάθη που κάνεις και θυμάσαι τα καλά πράγματα.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».