Ο Έντουιν Βαν ντερ Σαρ στοχεύει την αναιδή ανασκαφή στην Μαν Γιουνάιτεντ πάνω από την έξοδο του Ντόνι Βαν ντε Μπικ

Ο Ντόνι Βαν ντε Μπικ υπέγραψε για την Έβερτον την ημέρα της διορίας μετά την αποτυχία να πιάσει ένα κανονικό σημείο παιχνιδιού στην Μαν Γιουνάιτεντ.

Ο θρύλος της Manchester United Edwin van der Sar έχει ως στόχο μια αναιδή ανασκαφή στο πρώην σύλλογο του μετά την αναχώρηση του Ντόνι βαν ντε Μπικ για Έβερτον την ημέρα της προθεσμίας.

Van de Beek υπέγραψε για την United εν μέσω πολύ φανφάρες, αλλά απέτυχε να σπάσει στην έναρξη XI υπό Ralf Rangnick.

Ήταν συνεχώς συνδεδεμένη με μια κίνηση μακριά από το Old Trafford, και τελικά έκανε τη μετάβαση στο Έβερτον πριν κλείσει το παράθυρο μεταφοράς χειμώνα.

Αλλά ο Van der Sar δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που ο πρώην σύλλογος του συμπεριφερόταν στον συμπατριώτη του, και έγραψε στο ανάρτημά του Van de Beek: «Καλύτερη τύχη με αυτό το κλαμπ στη βορειοδυτική Αγγλία Donny!»

Ο μέσος έχει υπογράψει για το The Toffees μέχρι το τέλος της σεζόν, και είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Τώρα μπορώ να πω ότι είμαι παίκτης της Everton, είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα.

«Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη λέσχη… υπάρχουν πραγματικά καλοί παίκτες εδώ και ήρθα γιατί θέλω να τους βοηθήσω να ανέβουν στο τραπέζι.

«Ελπίζω να φέρω τα ποδοσφαιρικά μου προσόντα, το πέρασμά μου και, φυσικά, να σκοράρω γκολ. Είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού μου να σκοράρω και να δώσω ασίστ και θα προσπαθήσω να το ξανακάνω. Και δεν είναι μόνο προσβλητικό, πρέπει να υπερασπιστείς ως μέσο και μπορώ να το κάνω και αυτό.

«Θέλω να βελτιωθώ με την Έβερτον. Υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορούν να γίνουν καλύτερα και δουλεύω σκληρά κάθε μέρα για να το κάνω αυτό».

Η Έβερτον βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται μόλις τέσσερις μονάδες πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, και αντιμετωπίζουν συμπατριώτες του Νιούκασλ στο πάρκο St James την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.