Ο Έκτορας Bellerin υπονοεί μια κίνηση μακριά από την Arsenal

Εν μέσω του αναφερθέντος ενδιαφέροντος από την PSG, μια έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Έκτορ Μπέλεριν μπορεί να σκέφτεται μια κίνηση από την Άρσεναλ.

Ο Έκτορ Μπέλεριν φέρεται να εξετάζει το μέλλον του στην Άρσεναλ καθώς η PSG ετοιμάζεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον τους για τη δεξιά πλάτη.

Ο Ισπανός εντάχθηκε στους Gunners ως 16χρονος και έχει συσσωρεύσει 231 εμφανίσεις για τη λέσχη του βόρειου Λονδίνου.

Ο Bellerin πλησίασε να αποχωρήσει από την Emirates το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Arsenal απέρριψε την προσφορά 35 εκατομμυρίων ευρώ της PSG.

Ο 25χρονος συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο αυτή τη σεζόν και έχει παίξει σε όλους τους αγώνες εκτός από τρεις της Premier League της Arsenal.

Ως αντιπλοίαρχος, έχει φορέσει το περιβραχιόνιο σε πολλές περιπτώσεις, ελλείψει του καπετάνιου Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Αλλά Bellerin είναι πρόθυμοι για μια νέα πρόκληση και είναι έτοιμη να εξετάσει το ενδεχόμενο να αφήσει Arsenal αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με CBS Sports.

Η έκθεση προσθέτει το αφεντικό PSG Mauricio Pochettino είναι θαυμαστής του παίκτη, ο οποίος έχει δυόμισι χρόνια απομένουν στη συμφωνία του.

Η πλευρά της ακαδημίας του Bellerin Barcelona, καθώς και τουλάχιστον δύο σύλλογοι στη Serie A, πιστεύεται επίσης ότι παρακολουθούν την κατάσταση.

Ο Ισπανός υπερασπιστής ανέφερε στο παρελθόν ότι θα ήθελε να περάσει την πρώτη χρονιά του κερδίζοντας ασημικά.

Με τους Gunners συνέχισε εγχώρια ύφεση και πτώση με τα χρόνια. Ο Bellerin θα μπορούσε τελικά να μπει στον πειρασμό να τα παρατήσει αυτό το καλοκαίρι.