Ο Άρζεν Ρόμπεν ρίχνει μια υπόδειξη για το μέλλον του στο Γκρόνινγκεν

Η παραμυθένια επιστροφή του Ολλανδού βετεράνου στη λέσχη παιδικής ηλικίας Groningen υπήρξε απογοήτευση εν μέσω μακροχρόνιων τραυματισμών.

Ο Άρτζεν Ρόμπεν παραδέχτηκε ότι η επιστροφή του στο Γκρόνινγκεν δεν πήγε καλά και ότι τα τραύματά του μπορεί να τον αναγκάσουν να αποσυρθεί για δεύτερη φορά.

Ο 37χρονος βγήκε από τη συνταξιοδότηση τον Ιούλιο του 2020 για να βοηθήσει ένα οικονομικά αγωνιζόμενο Groningen έξω στην πανδημία COVID-19. Η επιστροφή του βοήθησε να αυξηθεί το προφίλ της λέσχης, αλλά δεν κατάφερε να κάνει και πολλά διαφορετικά.

Robben έχει κάνει μόνο δύο εμφανίσεις και διήρκεσε μόλις 44 λεπτά συνολικά στο Eredivisie μετά από μια σειρά από προβλήματα τραυματισμού στη βουβωνική χώρα και μοσχάρι. Στην πραγματικότητα, δεν έχει παίξει από 14 λεπτά καμέο εναντίον της Ουτρέχτης τον Οκτώβριο.

«Κάνω ό, τι μπορώ», δήλωσε ο πρώην εξπέρ της Μπάγερν Μονάχου στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Εάν δεν έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος, ίσως χρειαστεί να το αποδεχτείτε, αλλά είναι πολύ δύσκολο.

«Πώς πάει; Προς το παρόν, αυτές είναι οι ερωτήσεις που προτιμάτε να μην απαντήσετε. Δεν πάει καλά, είναι απογοητευτικό. Δεν μπορώ να το ντύσω περισσότερο.

«Εξακολουθώ να έχω προβλήματα και στα δύο μοσχάρια. Έχει πάει από το ένα στο άλλο. Ο ένας από αυτούς βελτιώθηκε σε κάποιο σημείο, μετά άρχισα να έχω προβλήματα με τον άλλο. Προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να δούμε αν υπάρχει πιθανότητα να καλυτερέψουν τα πράγματα.

«Είναι απλά μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είπα στην αρχή: «Θα κάνω ό, τι μπορώ, θα κάνω ό, τι μπορώ, αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει».

«Αυτή τη στιγμή φαίνεται σαν να μην λειτουργεί, αλλά κάπου ο κορυφαίος αθλητής είναι ακόμα μέσα μου. Τα παρατάω δεν είναι στο λεξικό μου.

«Αυτή είναι τώρα η φάση στην οποία βρίσκομαι. Αναρωτιέμαι αν είναι ακόμα ρεαλιστικό να συνεχίσουμε να προχωράμε, να επανέλθουμε στο γήπεδο και να παίξουμε αγώνες».