Ο Άντζελο Ογκμπόνα μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν για το Γουέστ Χαμ

Ο Defender Angelo Ogbonna δεν θα είναι σε θέση να παίξει με τη Γουέστ Χαμ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω μεγάλου τραυματισμού.

Ο Angelo Ogbonna μπορεί να χάσει όλη τη σεζόν για το Γουέστ Χαμ, όπως επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή David Moyes.

Ο 33χρονος αντικαταστάθηκε λίγο μετά από 22 λεπτά στο παιχνίδι, το οποίο οι Σφυριά κέρδισαν με 3-2 εναντίον της Λίβερπουλ πριν το διεθνές διάλειμμα. Μετά από ιατρικό έλεγχο δύο ημέρες αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι ο υπερασπιστής υπέστη βλάβη στο δεξί του γόνατο.

Τις επόμενες ημέρες, ο Ιταλός κεντρικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τον τραυματισμό του πρόσθιου σταυροειδούς συνδέσμου. Ωστόσο, τα κακά νέα είναι ότι θα πρέπει να περάσει από μια μακρά πορεία ανάκαμψης μετά την επίλυση του ζητήματος.

Ενόψει της σύγκρουσης της Πρέμιερ Λιγκ της Γουέστ Χαμ εναντίον των Λύκων, ο Moyes μίλησε για το πρόβλημα του Ogbonna. Είπε: «Θα κάνει εγχείρηση».

«Πιστεύουμε ότι η χειρουργική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες δύο ημέρες. Και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό, γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά για μας.

«Είναι σπουδαίο αγόρι και σπουδαίος ομαδικός παίκτης. Είναι κάποιος που αγαπάμε να έχουμε γύρω μας, και το πιο σημαντικό, οι παραστάσεις του ήταν εξαιρετικές για μας. Είναι μια πραγματικά θλιβερή στιγμή για εκείνον και για εμάς».

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζουν πολλά για τους τραυματισμούς και ακούγοντας τι λένε οι γιατροί… οι τραυματισμοί του σταυρού μπορούν να διαρκούν περίπου εννέα μήνες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κοιτάξεις τον Βέρτζιλ Βαν Ντικ, και τους ανθρώπους αυτού του ανθρώπου. Και πόσο καιρό χρειάζεται για να ανακάμψει.»

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει γρήγορη επιστροφή. Νομίζω ότι υπάρχει μια περίοδος ανάρρωσης που πρέπει να ληφθεί. Έτσι νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για τον Άντζελο να επιστρέψει αυτή τη σεζόν.»