Ο άνθρωπος Γιουνάιτεντ eyeing κίνηση για PSG μέσος ως De Jong εναλλακτική

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν έχουν κάνει καμία πρόοδο στις προσπάθειές τους να υπογράψουν τον Ολλανδό τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ρωτήσει το Παρίσι για τον Λεάντρο Παρέντες εν μέσω του αγώνα τους να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία για την Φρένκι ντε Γιονγκ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι διαπραγματεύονται με τη Βαρκελώνη για μια πιθανή μεταφορά για τον Ντε Γιονγκ. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει αναφορές σχετικά με την έλλειψη ενδιαφέροντος του παίκτη για την κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης επιθυμεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, το οποίο η United δεν μπορεί να προσφέρει. Από την άλλη πλευρά, ο Τσέλσι συμμετέχει στον αγώνα για τον Ολλανδό και ήδη συζητά με τους εκπροσώπους του.

Σύμφωνα με την L’Equipe, Man United εξετάζουν μια κίνηση για Leandro Paredes ως εναλλακτική λύση για De Jong.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Red Devils ζήτησαν από τους γίγαντες της Ligue 1 για τη διαθεσιμότητα του αστεριού της Αργεντινής. Η γαλλική πηγή ισχυρίζεται ότι η PSG ζητά αμοιβή 35 εκατ. ευρώ για την πώληση της Paredes.

Η τρέχουσα σύμβαση του 28χρονου στην PSG λήγει το 2024, με το σύλλογο να μην δέχεται πιέσεις να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, έχοντας παίξει μόνο 22 αγώνες για την PSG την περασμένη σεζόν, ο ίδιος ο Paredes θα μπορούσε να ωθήσει για μια κίνηση μακριά από τη γαλλική πλευρά μπροστά από την επόμενη σεζόν.

Ο Ντε Γιονγκ παραμένει ο νούμερο ένα στόχος της Μαν Γιουνάιτεντ στο κέντρο. Ωστόσο, η αποτυχία να υπογράψει το αστέρι της Βαρκελώνης μπορεί να πείσει τους Red Devils να κάνουν επίσημη προσφορά για την Paredes.