Ολλανδία κανόνα Van de Beek από την ομάδα ευρώ

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντόνι βαν ντε Μπικ είναι έξω από την ολλανδική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ένας τραυματισμένος Donny van de Beek είναι έξω από την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος των Κάτω Χωρών για αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος έπαιξε τα 90 λεπτά της τελευταίας μέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί των Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ στις 24 Μαΐου και είχε γίνει η αρχική ομάδα 26 αντρών του Φρανκ ντε Μπόερ.

Αλλά δεν συμμετείχε σε κανένα από τα δύο προθέρμανση των Κάτω Χωρών εναντίον της Σκωτίας και της Γεωργίας την περασμένη εβδομάδα και απομακρύνθηκε από την ομάδα.

Η ολλανδική FA επιβεβαίωσε τώρα ότι ο Van de Beek αποσύρθηκε με απροσδιόριστο τραυματισμό. Παρά την απώλεια ενός βασικού παίκτη, ο De Boer επέλεξε να μην επιλέξει αντικαταστάτη για την ομάδα του.

«Ο Ντόνι Βαν ντε Μπικ πρέπει να αφήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να περάσει. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται να τραυματιστεί», διάβασε μια δήλωση.

«Ως αποτέλεσμα, ο 19χρονος διεθνής, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά για την εθνική ομάδα τον Μάρτιο εναντίον του Γιβραλτάρ δεν είναι διαθέσιμος εγκαίρως για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο προπονητής Frank de Boer δεν έχει επιλέξει αντικαταστάτη.

Το αφεντικό των Κάτω Χωρών προετοιμάζεται για το άνοιγμα της ομάδας C της εθνικής ομάδας στο Euro 2020 εναντίον της Ουκρανίας στο Άμστερνταμ την Κυριακή.