Ολλανδία: Η αποπληρωμή βαθμολογεί τη φυσική του κατάσταση πριν από τη σύγκρουση του Ισημερινού

Οι Oranje προετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την ήττα της Σενεγάλης.

Ο Memphis Depay αναφέρει ότι έχει αποκτήσει πλήρη φυσική κατάσταση εν όψει της δεύτερης σύγκρουσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ολλανδίας εναντίον του Εκουαδόρ.

Ο Depay αγωνίστηκε για 30 λεπτά στη νίκη της Ολλανδίας με 2-0 επί της Σενεγάλης τη Δευτέρα. Σηματοδότησε την επιστροφή του Ντιπέ από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Ο επιτιθέμενος στη Βαρκελώνη είναι ενθουσιασμένος που επέστρεψε στο γήπεδο, αλλά πιστεύει ότι η πλευρά του πρέπει να βελτιωθεί μετά το πρώτο τους παιχνίδι στο τουρνουά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω ξανά», δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Χρειαζόμουν πολύ χρόνο για να επανεμφανιστώ. Δεν ήταν εύκολο διανοητικά.

«Αλλά δούλεψα σκληρά για να φτάσω εκεί και έχω παίξει μισή ώρα. Είναι ένα σκαλοπάτι. Είναι απίστευτο να ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο.

«Αν δεν παίζετε καλά αλλά κερδίζετε 2-0 εναντίον του πρωταθλητή Αφρικής, δεν μπορεί να μην είστε ευχαριστημένοι, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε.

«Τώρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά από αύριο είναι καιρός να σκεφτούμε το Εκουαδόρ. Ο τραυματισμός ήταν δύσκολος, αλλά έχω ήδη αναρρώσει και απολαμβάνω το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Αναφορές σχετικά με την πιθανή αναχώρηση του Depay από τη Βαρκελώνη άρχισαν να επανεμφανίζονται πριν από το παράθυρο της χειμερινής μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά δεν είναι πρόθυμος να κάνει εικασίες για το μέλλον του παίζοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το παρελθόν», πρόσθεσε ο Depay. «Είμαι επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, δεν θέλω να σκέφτομαι πέρα από αυτόν τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».