Οι Man Utd & Ten Hag κάνουν μια πρώιμη απόφαση μεταφοράς Ρονάλντο

Αφού αρνήθηκαν να πουλήσουν το πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχείο το καλοκαίρι, η Man Utd και η Ten Hag εμφανίζονται έτοιμοι για αναστροφή τον Ιανουάριο.

Η Manchester United διοικητικό συμβούλιο και διευθυντής Erik ten Hag θα επιτρέψει Cristiano Ronaldo να φύγει τον Ιανουάριο, αν μια κατάλληλη προσφορά φτάσει.

Αυτό είναι σύμφωνα με την Τέλεγκραφ. Η βρετανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με την κατάστασή του, αλλά παραμένει σούπερ επαγγελματίας. Η εστίασή του είναι στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Ελπίζει ότι μια ισχυρή επίδειξη για την Πορτογαλία θα ενισχύσει τις προοπτικές του για το παράθυρο μεταφοράς τον Ιανουάριο.

Παρά την υποτιθέμενη επιθυμία του CR7 για καλοκαιρινή έξοδο, ο Erik δέκα Hag δεν θα παίξει μπάλα. Ο μάνατζερ της Red Devils ήθελε να συμπεριλάβει τον 37χρονο επιθετικός στα σχέδιά του για αυτή τη σεζόν, αλλά απέτυχε να το κάνει.

Ο Ρονάλντο δεν είναι πλέον τακτικός εκκινητής στο Old Trafford, αφού έχει ξεκινήσει μόνο σε ένα από τα επτά παιχνίδια της Premier League. Ήταν ένα αχρησιμοποίητο υποκατάστατο στην ήττα 6-3 ντέρμπι του Σαββατοκύριακου στο Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή τη σεζόν, το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του παιχνιδιού έχει έρθει στο Europa League αντ ‘αυτού.

Έτσι, εάν υπάρξει κατάλληλη προσφορά τον Ιανουάριο, η Δέκα Hag φέρεται να μην προσπαθήσει να εμποδίσει τον Ρονάλντο να φύγει από την United.

Οι Red Devils επανέρχονται στην δράση την Πέμπτη για ένα ακόμη αγώνα του Europa League, αυτή τη φορά κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο.