Οι τρεις ψήφοι του Λάιονελ Μέσι για το τρόπαιο Kopa αποκαλύφθηκαν

Το αστέρι της Βαρκελώνης Pedri κέρδισε το διάσημο ατομικό βραβείο στην τελετή Ballon d’Or.

Το Kopa Trophy είναι ένα ατομικό βραβείο για τον παίκτη με τις καλύτερες επιδόσεις κάτω των 21 ετών. Το France Football είναι υπεύθυνο για την απονομή του βραβείου, απονέμοντας το βραβείο στην τελετή Ballon d’Or κάθε χρόνο. Ο αστέρας της Βαρκελώνης Pedri κέρδισε το φετινό βραβείο χάρη στην απίστευτη καμπάνια του με την εθνική ομάδα της Βαρκελώνης και της Ισπανίας.

Ο Πέδρι έχει μέχρι στιγμής παρουσιαστεί σε 56 αγώνες για την ανώτερη ομάδα του Barca φέτος. Ήταν αναπόσπαστο μέρος της ισπανικής ομάδας στο τουρνουά Euro 2020. Μετά το ηπειρωτικό τουρνουά, πρωταγωνίστησε στην Ολυμπιακή ομάδα της Ισπανίας και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες του Τόκιο.

Σύμφωνα με τον SPORT, ο Λάιονελ Μέσι έδωσε τρεις από τις ψήφους του για το Τρόπαιο Kopa στον Πέδρι. Ο νικητής του Μπαλόν ντ’ Ορ τοποθέτησε τον Νούνο Μέντες και τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ στις επόμενες δύο θέσεις.

Ο έφηβος μέσος ευχαρίστησε τον Lionel Messi αφού έλαβε το διάσημο βραβείο τη Δευτέρα.

«Ο Μέσι με βοήθησε πολύ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Εκτιμώ όλα όσα έμαθα από αυτόν.» Είπε (μέσω SportBible)

«Η νίκη αυτών των βραβείων είναι μια πηγή υπερηφάνειας και σας κάνει να θέλετε να συνεχίσετε να εργάζεστε για να τα πάτε καλύτερα.

«Το κλειδί για να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα στη Barça ήταν οι καπετάνιοι με τη βοήθειά τους.

«Υπήρξα επίσης μεγάλος θαυμαστής σε όλη μου τη ζωή. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τον Τσάβι ως προπονητή, ο οποίος έχει πολύ σαφείς ιδέες.

«Υπάρχουν ταλαντούχοι νέοι παίκτες στην ομάδα. Ο Barça τα πάει καλά.»

Ο Πέδρι αυτή τη στιγμή αναρρώνει από τραυματισμό και αναμένεται να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο. Η διεθνής Ισπανία δεν ήταν σε θέση να παίξει υπό τον Xavi. Ωστόσο, πολλοί παρατηρητές πιστεύουν ότι θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της σειράς του Barca κάτω από το θρύλο της λέσχης.