Οι τελευταίες πληροφορίες του Rivaldo για το μέλλον της Βαρκελώνης του Messi

Σε μια δραστική αλλαγή ρυθμού, ο Rivaldo αποφάσισε να προσφέρει νέες πληροφορίες για το μέλλον του Lionel Messi ως παίκτη της FC Barcelona μέσω της στήλης του.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Ριβάλντο πρόσφερε την ελπίδα ότι ο Λάιονελ Μέσι θα μπορούσε να ακούσει την προσφορά της Τζόαν Λαπόρτα και ενδεχομένως να μείνει στην FC Barcelona. Σήμερα, ο ίδιος κατ ‘έξω πιστεύει ότι ο Μέσι μένει στην πραγματικότητα μέσα στο πεδίο των δυνατοτήτων. Λόγω του παρελθόντος του στο κλαμπ, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι έχει κάποιο επίπεδο πληροφοριών εκ των έσω.

Ο Rivaldo γράφει συνεχώς για την Betfair σχετικά με την αγορά μεταφοράς, αλλά έχει ειδικές γνώσεις για την FC Barcelona. Υπήρξε μια εποχή που πίστευε ότι ο Λίο θα μπορούσε πραγματικά να φύγει για να παίξει για PSG. Τώρα που άλλαξε η παλίρροια, πιστεύει ότι η παρουσία της Τζόαν Λαπόρτα πείθει τον καπετάνιο. Είναι η πρώτη φορά που ο Ριβάλντο πιστεύει ότι ο Μέσι έχει την ευκαιρία να μείνει στο κλαμπ.

Η γνώμη του Ριβάλντο για το μέλλον του Μέσι.

Αυτό είπε νωρίτερα σήμερα ο Rivaldo στο Betfair: «Η Βαρκελώνη βελτιώνεται μαζικά τις τελευταίες εβδομάδες, αξιοποιώντας την υπέροχη μορφή του Lionel Messi και την εκλογή νέου προέδρου. Ο Μέσι φαίνεται πολύ πιο συνδεδεμένος και πιο ευτυχισμένος από την άφιξη της Joan Laporta — πρόεδρος που γνωρίζει καλά», είπε.

«Για το λόγο αυτό, αρχίζω να πιστεύω όλο και περισσότερο ότι ο Μέσι μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με το νέο συμβούλιο και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο για να μείνει στο club για μερικά ακόμη χρόνια. Ο Μέσι είχε μια ώθηση εμπιστοσύνης με τις νέες προεδρικές εκλογές — κάποιος με τον οποίο έχει καλή σχέση — αυξάνοντας τις πιθανότητες να σκεφτεί να μείνει για λίγο ακόμα».