Οι Ρομά υποβάλλουν μια αρχική προσφορά για τον μέσο της Άρσεναλ

Καθώς ανοίγει το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου, ο Jose Mourinho και οι Ρομά ψάχνουν να προσλάβουν τις υπηρεσίες ενός μέσου της Arsenal.

Οι Ρομά έχουν κάνει μια προσπάθεια να υπογράψουν το αστέρι της Άρσεναλ Ainsley Maitland-Niles καθώς ο Jose Mourinho αναζητά μια πιθανή μόνιμη κίνηση.

Σύμφωνα με την The Athletic, η πλευρά Serie A είναι πρόθυμη να φέρει τον κεντρικό μέσο σε μόνιμη βάση στο παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική δύναμη να ολοκληρώσει μια τέτοια κίνηση αυτό το μήνα.

Ως εκ τούτου, οι Ρομά σχεδιάζουν να τον προσδώσουν σε μια αρχική προσφορά δανείου καθώς προσπαθούν να συγκεντρώσουν κεφάλαια για τη μόνιμη συμφωνία του. Στην πραγματικότητα, επιθυμούν να πουλήσουν τον Pau Lopez, τον Justin Kluivert και τον Cengiz Under πριν από το καλοκαίρι.

Ο Mourinho και η πλευρά του περιμένουν μια απάντηση από την Arsenal, αλλά επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη γραφειοκρατία το συντομότερο δυνατό.

Ο Μέιτλαντ-Νάιλς περνάει τους τελευταίους έξι μήνες της συμφωνίας του με τους Πυροβολητές. Και δεν κατάφερε να φτάσει στη λίστα του Mikel Arteta, με μόνο δύο παιχνίδια της Premier League να παίζονται μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, ο 24χρονος αναζητά διέξοδο από το Στάδιο Emirates με την Έβερτον να δείχνει ενδιαφέρον. Αλλά η άρνηση της Άρσεναλ για την κίνηση άφησε τον Μέιτλαντ-Νάιλς σε απογοήτευση.

Επιπλέον, η αποτυχημένη υπόσχεση της Αρτέτα να του παράσχει επαρκείς ευκαιρίες τον έκανε πρόθυμο να φύγει. Μαζί με τους Ρομά, η Newcastle United φέρεται να είναι πρόθυμη να προσφέρει μια ευκαιρία για το νεαρό αυτό το μήνα.