Οι πραγματικές πιθανότητες της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει Haaland και Mappe

Σύμφωνα με μια αναφορά από την Ισπανία, θα σας πούμε τις πραγματικές πιθανότητες της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει Erling Haaland ή Kylian Mbappe στο παράθυρο μεταφοράς.

Ο Erling Haaland και ο Kylian Mbappe είναι δύο από τις πιο προφανείς επιλογές της Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι. Και οι δύο ταιριάζουν στο προφίλ των παικτών που συνήθως επιδιώκουν, αλλά υπάρχουν κάποια εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Σύμφωνα με αναφορά του Josep Pedrorol, ο σύλλογος θα κυνηγήσει έναν από τους δύο παίκτες. Ωστόσο, ο Florentino Perez έχει μια προτίμηση για ένα από αυτά πάνω από το άλλο. Kylian Mbappe είναι το όνομα που θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε κόστος, αλλά η έξοδος από το PSG δεν εξαρτάται από αυτούς.

Σύμφωνα με τον Pedrorol, η άφιξη του Γάλλου forward συνδέεται άμεσα με την άφιξη του Messi στη λέσχη Ligue 1. Αν αυτό δεν συμβεί, μπορούν λίγο πολύ να ξεχάσουν την υπογραφή του Kylian Mappe οποιαδήποτε στιγμή σύντομα. Όποια και αν είναι, ο νεαρός παίκτης εξακολουθεί να θέλει να παίξει στην Ισπανία μόλις τελειώσει το ταξίδι του με την τρέχουσα ομάδα του. Εάν υπογράψει παράταση σύμβασης για πέντε χρόνια, μπορεί να είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Μέχρι τότε, θα είναι ώριμος και έτοιμος να γίνει τελικά παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Haaland γίνεται μια επιλογή, μόνο αν…

Ο μόνος τρόπος για να γίνει ο Erling Haaland επιλογή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι να μην γίνει η μεταφορά του Kylian Mbappe. Αυτό είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, επειδή ο νεαρός έχει διαφημίσει μέχρι την ανανέωση του συμβολαίου του τις τελευταίες εβδομάδες. Επιπλέον, ο Leo Messi αρχίζει να αισθάνεται άνετα και πάλι στη Βαρκελώνη. Αν η Αργεντινή κερδίσει έναν νέο τίτλο στο καταλανικό σύλλογο αυτή τη σεζόν, όλα τα κλαμπ που τον ήθελαν μπορούν να τον ξεχάσουν.

Με τον Mappe εντελώς εκτός θέματος, ο Erling Haaland γίνεται το ιδανικό σχέδιο B. Florentino Perez λατρεύει την ποιότητα αυτού του παίκτη και θα ενθουσιαστεί να τον κυνηγήσει το επόμενο καλοκαίρι. Ο διαγωνισμός για οποιονδήποτε από τους δύο παίκτες θα είναι δύσκαμπτος με αρκετές άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται επίσης και για τα δύο. Στο τέλος της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πλεονέκτημα ενός συλλόγου όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να εκπροσωπούν όταν είναι παιδιά. Ποιος θα ταίριαζε καλύτερα στο ισπανικό κλαμπ, Haaland ή Mappe;