Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τον Paul

Σαν ενημέρωση για την κατάσταση του Πολ Πογκμπά, σας λέμε τα πάντα για τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά τη μεταφορά του φέτος το καλοκαίρι.

Paul Pogba είναι ένα από τα χαμηλών τόνων πιο ενδιαφέρουσες μεταφορές που θα μπορούσε δυνητικά να συμβεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορούν όλοι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι να τον αντέξουν οικονομικά. Στην Manchester United, υπάρχει ένα επίπεδο ανικανότητας από τους μάνατζερ του, επειδή δεν είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό των ικανοτήτων του. Αλλά η Γαλλία είναι μια διαφορετική ιστορία με τον Didier Deschamps να χρησιμοποιεί τον καλύτερο Paul Pogba που θα δείτε. Οι επιδόσεις του με τη Γαλλία στα Ευρώ τον τοποθέτησαν ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες σε ολόκληρο το τουρνουά και έφυγε από τον διαγωνισμό κατά τη διάρκεια του προημιτελικού.

Τώρα που επέστρεψε στην United με τους συμπαίκτες του, ο Paul αισθάνεται ενθουσιασμένος για την επερχόμενη σεζόν. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα με το μέλλον του αυτή τη στιγμή, επειδή το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν συμφωνήσει σε ένα νέο συμβόλαιο με την Μαν Γιουνάιτεντ, θα μπορούσε να φύγει δωρεάν την επόμενη σεζόν. Οι Κόκκινοι Διάβολοι απλά δεν μπορούν να το αφήσουν να συμβεί. Είτε τον πείθουν να υπογράψει νέο συμβόλαιο, είτε τον πουλάνε αυτό το καλοκαίρι για ένα καλό χρηματικό ποσό.

Ποια κλαμπ μπορούν πραγματικά να αντέξουν οικονομικά τον Paul Pogba;

Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα, επειδή ο Paul μόλις αναβάθμισαν την αγοραία του αξία μετά την απόδοση του Euro με τη Γαλλία. Μετά από αυτό το πολυάσχολο καλοκαίρι είχε, κάθε σύλλογος που θέλει να τον υπογράψει θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά οι περισσότεροι από τους ενδιαφερόμενους θα προτιμούσαν να περιμένουν έναν ολόκληρο χρόνο και στη συνέχεια να τον πάρουν δωρεάν. Αυτή είναι η τελευταία τάση στα παράθυρα μεταφοράς της Ευρώπης λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Τα κλαμπ που μπορούσαν να τον αντέξουν οικονομικά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι, η PSG και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αλλά Pogba πιθανότατα θα πάει σε μια λέσχη που είναι έξω από την Premier League από σεβασμό για την τρέχουσα ομάδα του. Αυτό αφήνει τους Λος Μπλάνκος και τους Γάλλους γίγαντες ως κορυφαίες διμοιρίες για να πάρουν ενδεχομένως το συμβόλαιό του. Αφού έγινε κουίζ σχετικά με την πιθανότητα, αυτό είπε ο Pochettino μέσω του Goal: «Βλέπετε τη λίστα των παικτών που έχουμε στο σπίτι, έχουμε πολλούς παίκτες. Η μισή ομάδα είναι σπίτι. Λίγοι είναι σε διακοπές. Νομίζω ότι η παράσταση ήταν καλή, είμαι χαρούμενος και δεν θέλω να μιλήσω για ονόματα παικτών που βρίσκονται σε άλλα κλαμπ».