Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν βαρεθεί τους Γκλέιζερ

Οι Γκλέιζερ είναι από τις πιο μισητές ομάδες ανθρώπων από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν βαρεθεί αυτή την διαβόητη οικογένεια.

Οι Glazers πρέπει να είναι μεταξύ των πιο μισητών ανθρώπων μεταξύ των οπαδών της Manchester United, το απέδειξαν αυτή την εβδομάδα μέσα από όλες τις διαμαρτυρίες εναντίον τους. Μιλάμε για μία από τις πιο ισχυρές Ρεπουμπλικανικές οικογένειες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η παρτίδα έχει περάσματα ζωής σε ξενοδοχεία και κτήματα Donald Trump, το οποίο σας λέει περισσότερα από ό, τι μπορείτε ήδη να σκεφτείτε από αυτά. Αλλά ένα από αυτά τα αδέλφια είναι αυτός που υποστήριξε την ιδέα να ξεφύγει από την Πρέμιερ Λιγκ με όλη του τη δύναμη.

Μιλάμε για τον Avram Glazer, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο αυτών των διαπραγματεύσεων με τον Florentino Perez και τον Andrea Agnelli. Όταν ήρθε αντιμέτωπος με έναν δημοσιογράφο από το The Mirror στη Φλόριντα, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να ζητήσει συγγνώμη για ό, τι κάνει εναντίον του συλλόγου. Πίσω στο Μάντσεστερ, όπου ο αδελφός του προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τους υποστηρικτές. Είναι απόλυτο χάος στη μια πλευρά της πόλης.

Baby I’m not here to start a fight but the glazers must gooooo pic.twitter.com/cNyyuon6z5

— leighton (@leighton_jon3s) April 24, 2021

Μπορούν οι Γκλέιζερς να πουλήσουν την Μάντσεστερ Γιου

Λαμβάνοντας υπόψη πόσα χρήματα τους έβγαλε την τελευταία δεκαετία, δεν μπορούμε να πούμε ότι οι Γκλέιζερ είναι πρόθυμοι να πουλήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μέρος αυτής της αμερικανικής ομάδας αθλητικών franchises που πήδηξαν πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό για να αγοράσουν το δικό τους κλαμπ. Η Premier League έχει τουλάχιστον τρεις ιδιοκτήτες από τις ΗΠΑ που κατέχουν τις μεγαλύτερες λέσχες της χώρας.

Αλλά οι Γκλέιζερς έχουν τον έλεγχο αυτής της λέσχης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Από τότε που ανέλαβε ο μακαρίτης Μάλκολμ Γκλέιζερ, όλα ελέγχονται από την Αμερική. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πρόθυμοι να πουλήσουν, αλλά αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ τους οπαδούς, που θέλουν να φύγουν αμέσως. Όλοι οι οπαδοί της United θα είναι γεμάτοι χαρά την ημέρα που οι Glazers αποφασίσουν να πουλήσουν τελικά το club. Δεν είναι καταζητούμενοι στην πόλη και πρέπει να το καταλάβουν.