Οι οπαδοί της Άρσεναλ «θα σχίσει το μέρος χώρι’ πάνω από τη μεταφορά Lingard

Ένας θρύλος των Red Devils ανταποκρίθηκε στις φήμες που συνδέουν τον Lingard με τα Εμιράτα, λέγοντας ότι η κίνηση δεν θα ήταν καθόλου δεκτή.

Jesse Lingard θα πάει «πουθενά κοντά» Arsenal, λέει ο Rio Ferdinand ο οποίος πιστεύει ότι οι Gooners θα «σχίσει το μέρος χώρια» σε περίπτωση που συμβεί η μεταφορά.

Lingard είναι ένας από τους πιο σε μορφή, αν όχι οι πιο σε μορφή, παίκτες της Premier League από τη μετάβαση δανείου του στο West Ham τον Ιανουάριο.

Η διεθνής Αγγλία έχει σημειώσει οκτώ γκολ και έξι ασίστ από τότε, και η πανέμορφη μορφή του προσελκύει πολύ την προσοχή τελευταία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, το Παρίσι Σεν Ζερμέν και η Ίντερ Μίλαν λέγεται ότι τον παρακολουθούν ενώ το ενδιαφέρον για τον 28χρονο έχει επίσης αναφερθεί από την Άρσεναλ.

Ο Φερδινάνδος υπενθυμίζει πως ο μέσος «ασέβεια» της Άρσεναλ με το φεγγαρόπατο στον εορτασμό, αφού σκόραρε σε αγώνα Κυπέλλου FA εναντίον τους τον Ιανουάριο του 2019 και αποκαλώντας τα Εμιράτα «πίστα» αργότερα για να υποστηρίξει το επιχείρημά του ότι δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος με ανοιχτές αγκάλες στο σύλλογο.

Ο πρώην υπερασπιστής της United είπε στο κανάλι του ΠΕΝΤΕ στο YouTube: «Ναι, αλλά ξέρετε κάτι, αυτοί [οπαδοί της Arsenal] δεν θα τον είχαν εκεί.

«Ο τρόπος που περπάτησε από το γήπεδο μια φορά, δεν θα το δεχόντουσαν. Οι οπαδοί θα ξεσκίσουν το μέρος. Δεν σεβάστηκε τα Εμιράτα με τρόπο που δεν τον είχαν δει.

«Ακούστε, ο Γουέστ Χαμ θα παλέψει να τον πάρει παρεμπιπτόντως επειδή πιστεύω ότι άλλες ομάδες θα είναι σαν: ‘Ακούστε, τον θέλουμε! ‘

«Δεν πρόκειται να πάει στην Άρσεναλ πάνω από το Γουέστ Χαμ, προφανώς, αλλά θα υπάρξουν και άλλες ομάδες. Δεν πρόκειται να πλησιάσει την Άρσεναλ».