Οι οπαδοί της Άρσεναλ θα αγαπήσουν αυτό που είπε ο Σμιθ Ρόου για το μέλλον του

Ήδη ένα σημαντικό μέλος της ομάδας Gunners, η αγγλική στάρλετ γίνεται γρήγορα μια απαραίτητη φιγούρα στη σύνθεση τους.

Ο Εμίλ Σμιθ Ρόου σκοπεύει να παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Ο Smith Rowe βρίσκεται στην Άρσεναλ από τότε που ήταν εννέα ετών, αλλά έγινε τακτικός παίκτης πρώτης ομάδας την περασμένη σεζόν.

Ο 20χρονος ήταν μία από τις ελάχιστες ασημένιες επενδύσεις σε μια φριχτή σεζόν 2020-21 για τους Gunners όπου απέτυχαν να εξασφαλίσουν την πρόκριση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού τερματίσουν την 8η θέση στο τραπέζι της Premier League.

Εντυπωσιασμένοι από τις επιδόσεις του, οι Gunners έδεσαν τον επιτιθέμενο μέσο με ένα νέο πενταετές συμβόλαιο τον Ιούλιο.

Σε ερώτηση αν θα μείνει στην Άρσεναλ για το υπόλοιπο της καριέρας του, ο Smith Rowe είπε στο Evening Standard: «Το ελπίζω, σίγουρα το ελπίζω.

«Αν η Άρσεναλ με θέλει για το υπόλοιπο της καριέρας μου, τότε θα μείνω εδώ για πάντα. Είναι πάντα δύσκολο [να μείνεις σε ένα κλαμπ για την καριέρα σου], αλλά για μένα προσωπικά θα ήθελα να είμαι εδώ για πάντα.

«Για μένα ήταν εύκολο [να υπογράψω νέο συμβόλαιο με την Arsenal]. Προφανώς δεν έμοιαζε έτσι από έξω, φαινόταν αρκετά δύσκολο.

«Για μένα, παίζοντας για την Arsenal, μεγαλώνοντας οπαδός της Arsenal και την οικογένειά μου γύρω μου, ήταν εύκολο. Μεγαλώνοντας στο Λονδίνο, δεν ήθελα να μετακομίσω από το Λονδίνο. Ήταν ίσως μια από τις πιο εύκολες αποφάσεις που έχω πάρει».