Οι μεταφορές της Βαρκελώνης παρεμποδίζονται από την «εσωτερική μάχη για την εξουσία»

Έχει προκύψει διαφορά απόψεων μεταξύ του προσωπικού της Barca σχετικά με τη μεταφορά του Raphinha.

Η επιλογή μεταξύ του Ousmane Dembele και της Raphinha, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε σε εσωτερική διαμάχη για την εξουσία στη Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία με την Dembele σχετικά με την παράταση της σύμβασης.

Ο παίκτης, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος πράκτορας, έχει δείξει ενδιαφέρον να μείνει στο Καμπ Νόου τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο, οι Καταλανοί προέβησαν σε μια επίσημη προσφορά για την Raphinha της Λιντς Γιουνάιτεντ, η οποία θα περιορίσει τις πιθανότητές τους να υπογράψουν μια νέα συμφωνία με τον Dembele.

Σύμφωνα με την Mirror, ο διευθυντής της Βαρκελώνης Χάβι Χερνάντεζ ανυπομονεί να κρατήσει τον Ντεμπέλε στο Καμπ Νόου. Αλλά ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Ματέου Αλεμάνι πιέζει να υπογράψει τη Ραφίνια ως το νέο εξτρέμ του Μπάρκα.

Η διαφορά απόψεων παρεμπόδισε τα καλοκαιρινά σχέδια της Βαρκελώνης. Οι Καταλανοί κινδυνεύουν τώρα να χάσουν και τους δύο παίκτες.

Η Τσέλσι υπέβαλε προσφορά 65 εκατομμυρίων λιρών για να ξεπεράσει τον Barca στον αγώνα της Raphinha, ενώ η κατάσταση του Dembele παρακολουθείται από αρκετές ελίτ λέσχες.

Ο Χάβι διέκοψε τις διακοπές του για να πείσει τον Dembele να μείνει στο κλαμπ, αλλά η πίεση του Alemany για τη Raphinha μπορεί να τον εμποδίσει να κρατήσει τον Γάλλο στο Καμπ Νόου.

Η Βαρκελώνη δεν έχει την πολυτέλεια να έχει και τους δύο παίκτες στην ομάδα της επόμενης σεζόν. Χάβι και Αλεμάνι θα πρέπει να συμφωνήσουν σε έναν από τους δύο να συνεχίσουν την ανοικοδόμηση της ομάδας τους αυτό το καλοκαίρι.