«Οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στη Ρεάλ Μαδρίτης» — Modric στο Mbappe

Ο Κροάτης δεν είναι σίγουρος αν ο Γάλλος θα φορέσει το διάσημο λευκό πουκάμισο, αλλά αυτό που είναι σίγουρος είναι ότι είναι φτιαγμένος για αυτό.

Ο Luka Modric έχει προσθέσει καύσιμα στις συνομιλίες μεταγραφής του Kylian Mbappe στη Ρεάλ Μαδρίτης επιμένοντας ότι «οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι» στη λέσχη.

Ο Mappe παραμένει σε μεγάλο βαθμό συνδεδεμένος με τη μετάβαση στη Ρεάλ Μαδρίτης εν μέσω αβεβαιότητας για το μέλλον του στο Παρίσι Σεν Ζερμέν.

Έχει αναφερθεί ότι ο 22χρονος αποφάσισε να μην παρατείνει την παραμονή του στο Parc des Princes υπέρ μιας κίνησης προς το Σαντιάγο Μπερναμπέου στο τέλος της σεζόν.

Ενώ η PSG προφανώς θέλει να τον κρατήσει στα χέρια του, σύμφωνα με πληροφορίες θα ήταν πρόθυμοι να τον εξαργυρώσουν το καλοκαίρι για να αποφύγουν να χάσουν το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τους δωρεάν το 2022.

«Ακούς πολλές ιστορίες για τους παίκτες που θα έρθουν και που θα φύγουν, αλλά δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτό, είπε ο Modric, μέσω Sky Sports.

«Ο Mappe είναι σπουδαίος παίκτης και το απέδειξε αυτό με την εθνική του ομάδα και την PSG. Οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μου να μιλήσω για παίκτες άλλων συλλόγων, ιδιαίτερα σε αυτό το στάδιο της σεζόν.

«Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν, αλλά είναι κορυφαίος παίκτης και είναι από τους καλύτερους στον κόσμο.»