Οι λύκοι βρίσκουν αντικαταστάτη για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Μετά την αναχώρηση του Nuno Espirito Santo μετά τη σεζόν 2020-21, οι Wolves βρήκαν έναν ιδανικό αντικαταστάτη ως μάνατζερ τους.

Οι λύκοι μόλις βρήκαν αντικαταστάτη του Νούνο Εσπειρίτο Σάντο ως νέου μάνατζερ στο στάδιο Μολινέ.

Ο Γούλβερχαμπτον Γουόντερερς διόρισε τον πρώην αρχηγό της Μπενφίκα Μπρούνο Λέιζ να αναλάβει την επερχόμενη σεζόν 2021-22. Αφού αφαιρέθηκε από την πορτογαλική στολή τον Ιούνιο του 2020, η Lage αναζητά νέες ευκαιρίες.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ο συμπατριώτης του Nuno θα καθοδηγήσει τη λέσχη που αγωνίζεται κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκστρατείας. Όπως έχει, το Lage θα ενταχθεί στη νέα ομάδα Λύκων για να ξεκινήσει την περίοδο προετοιμασίας τον επόμενο μήνα.

Μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του, οι Πορτογάλοι μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Πρώτα απ’ όλα, είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επέστρεψα σε αυτή τη χώρα, και να είμαι ο διευθυντής μιας μεγάλης ομάδας».

«Είναι μια ομάδα και ένας σύλλογος που θέλει να γράψει ιστορία και μια ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, είμαι χαρούμενος, ενθουσιασμένος, με μεγάλη φιλοδοξία να κάνω σπουδαία πράγματα για αυτό το κλαμπ».

«Θα προσπαθήσω να τους γνωρίσω όλους, να δω τι έχει να προσφέρει η λέσχη και η πρώτη μου ιδέα είναι να προσπαθήσω να συνδέσω τους πάντες», πρόσθεσε ο νέος διευθυντής. «Θέλω να δημιουργήσω μια καλή δυναμική του ομίλου, με το προσωπικό μου, με όλα τα τμήματα του συλλόγου. Προσπάθησα να συνδέσω όλα μαζί για να ξεκινήσω τη δημιουργία του νέου κύκλου.»

«Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να καταλάβουμε τι έκανε ο Νούνο [Espirito Santo] αυτά τα τέσσερα χρόνια και φιλοδοξία μου είναι να συνεχίσω και να βελτιώσω αυτό που έκανε».