Οι αναπληρωτές της Αγγλίας θα μπορούσαν να έχουν φθάσει στους τελικούς του Euro 2020 — Chiellini

Ο καπετάνιος της Ιταλίας θαυμάζει το τεράστιο βάθος της διμοιρίας των Τριών Λιονταριών πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής στο Γουέμπλεϊ.

Οι αναπληρωτές της Αγγλίας θα μπορούσαν να έχουν φθάσει στους τελικούς του Euro 2020 από μόνοι τους, λέει ο Giorgio Chiellini.

Ένα δίκαιο μερίδιο πίστωσης για την εντυπωσιακή πορεία της Αγγλίας σε αυτό το ευρώ μπορεί να αποδοθεί στη δύναμη του βάθους μέσα στην ομάδα τους.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ευλογημένος με πολλούς ταλαντούχους παίκτες, με τους ομοίους του Jack Grealish, του Jadon Sancho, του Marcus Rashford, του Mason Mount, του Phil Foden και του Jude Bellingham μεταξύ των επιλογών του από τον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Με τη βοήθεια της σημαντικής δύναμης πυρός στο οπλοστάσιο, τα Τρία Λιοντάρια είναι τώρα ένα βήμα μακριά από τη δόξα μετά από χρόνια απογοήτευσης στη διεθνή σκηνή.

«Προφανώς ο Kane και η Sterling είναι διαφορετικοί παίκτες από τους άλλους απεργούς της Αγγλίας, με τις δικές τους ιδιότητες, αλλά είναι όλοι κορυφαίοι παίκτες», δήλωσε ο Chiellini σε δημοσιογράφους πριν από τον τελικό αγώνα Euro 2020 Αγγλία εναντίον Ιταλίας, ανά Independent.

«Σχεδόν με κάνει να γελάω γιατί πιστεύω ότι ο πάγκος της Αγγλίας θα μπορούσε πιθανότατα να φτάσει στον τελικό από μόνος του επειδή έχουν κάποιους εξαιρετικούς παίκτες.

«Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα χαρακτηριστικά τους, όπου μπορούμε, αλλά ευτυχώς δεν είναι ένα μεμονωμένο παιχνίδι.

«Είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν είναι απαραίτητα σημαντικό αν ο Τσιελίνι και ο Μπονούτσι έρθουν αντιμέτωποι με τον Χάρι Κέιν και τον Ραχίμ Στέρλινγκ — τελικά είναι αν η Ιταλία μπορεί να νικήσει την Αγγλία».