Οι αμφιλεγόμενες αξιώσεις του Paul Scholes για τον Jack Grealish

Καθώς έκανε τη λίστα του με τους καλύτερους παίκτες της σεζόν, ο Paul Scholes έκανε μια αμφιλεγόμενη δήλωση για τον Jack Grealish σήμερα.

Ο Jack Grealish δεν φαίνεται να πείθει τον Paul Scholes για τις πιθανότητές του να γίνει ο καλύτερος παίκτης της τρέχουσας σεζόν της Premier League. Παρόλο που ο καπετάνιος της Aston Villa υπήρξε ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας, ο Scholes προτιμά να εκτιμήσει άλλες πτυχές για να επιλέξει τους κορυφαίους παίκτες του. Κατά την άποψή του, υπάρχουν πολλοί παίκτες του Μάντσεστερ Σίτι που αξίζουν να λάβουν τα ατομικά βραβεία αυτή τη σεζόν.

Στην περίπτωση του Τζακ, ο Σολς πιστεύει ότι δεν θα κερδίσει κανένα μαχαιροπίρουνα μέχρι να μετακομίσει σε μεγαλύτερο κλαμπ, είτε στην Αγγλία είτε στο εξωτερικό. Για το πρώην αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Grealish χαραμίζει τις ικανότητές του ενώ παραμένει με τους «κακοποιούς» και πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Ο Τζακ θεωρείται ευρέως ταλέντο γενεών αλλά ο Σολς θέλει να τον δει να παίζει κάπου αλλού.

Σχόλια: «Βγες έξω!»

«Τον αγαπώ και πιστεύω ότι είναι σπουδαίος παίκτης», δήλωσε ο Scholes on Optus Sport. «Πολύ ταλαντούχα. Και το έκανα σε μια αξιοπρεπή ομάδα στη Βίλα. Όχι. Μην με παρεξηγείς, λατρεύω τον παίκτη αλλά αν το έκανε αυτό στο Man United, Man City, Liverpool, ένα από τα κορυφαία κλαμπ τότε θα ήταν εκεί πάνω. Πιθανόν να είναι ο πρώτος τρίτος. Δεν υπάρχει πίεση στον Βίγια. Πού είναι η πίεση στον Βίγια; Αν είναι σε ένα κορυφαίο κλαμπ, τότε πρέπει να κερδίζει κάθε εβδομάδα. Πρέπει να φύγει από τον Βίγια για να το αποδείξει.

«Κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα του παλικάρι έστω και λίγο. Απλά θέλω να τον δω να το κάνει σε ένα κορυφαίο κλαμπ. Βίλα είναι μια μεγάλη λέσχη — Χρειάζεται να βγούμε σε ένα κλαμπ που πρέπει να κερδίσει κάθε εβδομάδα. Υπάρχει πίεση σε αυτόν να κερδίζει κάθε εβδομάδα, να κερδίζει τρόπαια και να παραδίδει τίτλους. Νομίζω ότι είναι ικανός να το κάνει αλλά πάντα θα υπάρχει αμφιβολία μέχρι να το κάνει.»