«Οι άνθρωποι βαριούνται «Robertson γελάει έξω από Allison bust-up φήμες

Andy Robertson έχει ανταποκριθεί σε φήμες ότι είχε μια εκπαιδευτική μάχη έδαφος με Λίβερπουλ συμπαίκτη του Alisson Becker.

Ο Andy Robertson γέλασε με ισχυρισμούς διχόνοια στο καμαρίνι του Λίβερπουλ μετά από φήμες για καυγά με τον Alisson.

Μια φήμη προέκυψε μετά την 3-1 ήττα της Λίβερπουλ από το Λέστερ στις 13 Φεβρουαρίου ότι η Άλισον μπλέχτηκε σε κάποιο πρόβλημα με το καμαρίνι.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε μια έντονη στιγμή στο στάδιο King Power και ισχυρίστηκε ότι Robertson τον κάλεσε έξω, πράγμα που οδήγησε σε μια πολύ σωματική μάχη.

Ο καπετάνιος της Λίβερπουλ Jordan Henderson μίλησε πρόσφατα για την παραπάνω φήμη, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς «rubbishs».

Ο ίδιος ο Robertson έχει πλέον ανταποκριθεί σε αυτούς τους ισχυρισμούς και επιμένει ότι ο Alisson είναι ο τελευταίος παίκτης του Liverpool με τον οποίο θα είχε πρόβλημα.

Ο υπερασπιστής επίσης αστειεύτηκε ότι θα προτιμούσε να απεικονιστεί ως ο νικητής του αγώνα.

«Δεν μοιάζω με τον τύπο του μποξ, έτσι δεν είναι;» Ο Ρόμπερτσον το είπε στον Σκάι Σπορ «Οι λιγότερο [πιθανοί] δύο άνθρωποι για να πολεμήσουν στο καμαρίνι είμαι εγώ και ο Αλί. Νομίζω ότι οι άνθρωποι κάθονται στο σπίτι λίγο βαριούνται».

«Προφανώς κάποιος επινόησε μια φήμη ότι ο γκαφέρ δεν γύρισε σπίτι, ενώ εγώ και η Άλι μαλώναμε.»

«Μου αρέσει που ήμουν αυτός που κατέληγε με το χείλος που έσκασε. Θα προτιμούσα να ήταν το αντίθετο, αλλά οι ζητιάνοι δεν μπορούν να είναι επιλεκτικοί!»

«Τα πράγματα που γράφτηκαν ήταν πολλές ανοησίες. Για τους παίκτες και όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο προπόνησης, πρέπει απλώς να τα μπλοκάρουμε όλα αυτά».