«Ξαναφτιάχνει τον εαυτό του «Η Arteta επαινεί τον Willian

Ο Willian έβαλε μια άλλη εντυπωσιακή οθόνη για την Arsenal, και ο Mikel Arteta λέει ότι το εμπρός αρχίζει να δείχνει τα πραγματικά του χρώματα για το σύλλογο.

Ο Mikel Arteta πιστεύει ότι ο Willian αρχίζει να δείχνει τα αληθινά του χρώματα μετά από μια δύσκολη αρχή στη ζωή στην Arsenal.

Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει από την καλοκαιρινή του κίνηση από το Τσέλσι σε μια δωρεάν μεταφορά.

Willian έχει πέσει κάτω από το pecking εντολή στην Arsenal ως αποτέλεσμα, αλλά δόθηκε το πρώτο του Premier League ξεκινήσει από 19 Δεκεμβρίου εναντίον Leicester.

Στα μέσα της εβδομάδας εναντίον της Μπενφίκα, ο πρώην άνθρωπος της Τσέλσι κατέβηκε από τον πάγκο για να καταγράψει μια σημαντική βοήθεια που έβαλε τους Πυροβολητές στο επίπεδο της Πορτογαλίας.

Ο Mikel Arteta περιέγραψε τον Willian ως ένα παιχνίδι αλλαγής, και για άλλη μια φορά αντηχεί αυτά τα σχόλια.

Ο 32χρονος πήρε σωστά την τελευταία του ευκαιρία, τερματίζοντας τη νίκη 3-1 με δύο ασίστ.

Ο Arteta πιστεύει ότι επιτέλους αρχίζει να δείχνει την πραγματική του ποιότητα.

«Ήταν πραγματικά καλός», δήλωσε ο Arteta στον Willian σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Το έχουμε δει αυτό στην εκπαίδευση τις τελευταίες εβδομάδες. Ξαναφτιάχνει τον εαυτό του και δεν έχει αποδεχθεί την κατάσταση.»

«Νομίζω ότι ήταν ο παίκτης που άλλαξε το παιχνίδι εναντίον της Μπενφίκα τις τελευταίες στιγμές όταν ήρθε, και σήμερα νομίζω ότι ήταν καταπληκτικός.»

«Το ίδιο και με τους άλλους ανώτερους παίκτες. Laca, νομίζω ότι με τον τρόπο που έπαιξε, ο Nico μεγάλωσε στο παιχνίδι και είχε μεγάλο αντίκτυπο επίσης.»

«Και ο Γκράνιτ. Ένας παίκτης που έχει παίξει τόσα λεπτά, για να παίξει με την καρδιά και το πάθος που έδειξε σε κάθε δράση, νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες.»