Ντόρτμουντ επιβεβαιώνουν τη συμφωνία μεταφοράς με τον Jadon Sancho

Οι γίγαντες της Μπουντεσλίγκα έκαναν μια εκπληκτική αποκάλυψη για τον Σάντσο πριν από την καλοκαιρινή μεταφορά.

Ο αθλητικός διευθυντής Michael Zorc επιβεβαίωσε ότι ο Jadon Sancho έχει μια «συμφωνία κυρίων» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ σχετικά με μια έξοδο μεταφοράς.

Η εν λόγω συμφωνία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο υπό ορισμένα κριτήρια, τα οποία ο Ζορκ δεν αποέδωσε.

Ο συμπαίκτης του Sancho Erling Haaland, ο οποίος είναι κάτω από το ραντάρ ενός πλήθους κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, δεν έχει την ίδια ανεπίσημη συμφωνία.

«Είχαμε ήδη μια συμφωνία κυρίων με τον Jadon πέρυσι ότι μπορεί να αλλάξει υπό ορισμένες προϋποθέσεις», δήλωσε ο Zorc στην ARD.

«Είναι μαζί μας για μερικά χρόνια. Ωστόσο, αυτή η συμφωνία δεν υπάρχει με τον Έρλινγκ».

Ο Σάντσο, φυσικά, είχε μεγάλο ενδιαφέρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι, ωστόσο, δεν μπορούσαν να ταιριάξουν την ζητούμενη τιμή του Ντόρτμουντ των 100 εκατομμυρίων λιρών και αποσύρθηκαν.

«Στο τέλος, οι προϋποθέσεις δεν ικανοποιήθηκαν», δήλωσε ο Ζορκ στην αποτυχημένη προσπάθεια της United.

Αν και πρωταρχική εστίαση του Σάντσο πιθανότατα θα είναι να σφραγίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 21χρονος είχε άλλη μια εντυπωσιακή εκδρομή το Σάββατο για να βοηθήσει το Ντόρτμουντ να συντρίψει τη γερμανική πλευρά της δεύτερης μεραρχίας Holstein Kiel 5-0 σε μια ημιτελική σύγκρουση του DFB-Pokal.