Ντόρτμουντ έκπτωση δυνατότητα Haaland ενταχθεί PSG

Οι φήμες είναι σε πλήρη εξέλιξη στα στάδια κλεισίματος της καλοκαιρινής αγοράς, και ο Νορβηγός εκτελεστής είναι τώρα προφανώς στόχος για την PSG.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ Michael Zorc γέλασε με τις προτάσεις του Erling Haaland θα μπορούσε να ενταχθεί στο Παρίσι Saint-Germain αυτό το καλοκαίρι.

Η Haaland έχει συνδεθεί με μια καθυστερημένη μετακόμιση στο Παρίσι Saint-Germain εν μέσω φημολογιών ότι οι γίγαντες της Ligue 1 παρατάσσουν έναν αντικαταστάτη του Kylian Mbappe.

Έχει αναφερθεί ότι η PSG ετοιμάζει προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον 21χρονο επιθετικό, ελπίζοντας ότι η εντυπωσιακή προσφορά θα ήταν αρκετή για να πείσει το Ντόρτμουντ να αφήσει το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της.

Η BVB, ωστόσο, δεν είναι πρόθυμη να διασκεδάσει οποιαδήποτε προσφορά για τον παίκτη που υποτίθεται ότι είναι επίσης ένα θέμα ενδιαφέροντος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα, όχι τράπεζα!» Ο Ζορκ είπε στον Kicker σε απάντηση του Haaland στις συνομιλίες μεταφοράς PSG.

«Η θέση μας είναι πολύ σαφής και δεν άλλαξε.

«Υποθέτω ότι τώρα θα είμαστε αντιμέτωποι με άγριες φήμες για άλλες δύο ημέρες. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, δεν χρειάζεται να παίζω τον παπαγάλο όλη την ώρα».