Ντε Γιονγκ ελπίζοντας ότι ο Μέσι θα μείνει στη Βαρκελώνη

Ο Frenkie De Jong επιμένει ότι ο Lionel Messi εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο και κάλεσε τον καπετάνιο της Βαρκελώνης να μείνει στη θέση του.

Ο Frenkie de Jong θεωρεί τον Lionel Messi «ακόμα τον καλύτερο παίκτη μακράν» στη Βαρκελώνη και ελπίζει ότι ένας συμπαίκτης που βλέπει να είναι «χαρούμενος» στο Camp Nou σύντομα θα δεσμευτεί για ένα νέο συμβόλαιο.

Η εκστρατεία 2020-21, η οποία ξεκίνησε με έναν έξι φορές νικητή του Ballon d’Or να κάνει μία ώθηση για τις εξόδους, τελείωσε χωρίς να έχουν συμφωνηθεί νέες προϋποθέσεις με μια Mercurial παρουσία στην Καταλονία.

Messi είναι ακόμα αναμένεται να χτυπήσει ελεύθερο πρακτορείο, αλλά μια παρατεταμένη παραμονή με τη μόνη πλευρά club που έχει εκπροσωπήσει σε μια αξιοσημείωτη ανώτερος καριέρα μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι διχασμένη.

Ο De Jong είναι ανάμεσα σε αυτούς που περιμένουν μια θετική ενημέρωση από έναν σπουδαίο όλων των εποχών, με τον Ολλανδό μέσο να λέει στην NU για έναν φυλαχτό συμπαίκτη: «Έχω την αίσθηση ότι είναι ευτυχισμένος στη Βαρκελώνη.

«Ελπίζω πραγματικά να μείνει, γιατί μας βοηθάει. Εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος παίκτης κατά πολύ.»

Πίεσε για το αν έχει συζητήσει το θέμα του μέλλοντος του Messi με τον ίδιο τον άνθρωπο, ο De Jong πρόσθεσε: «Λέγοντας ότι πρέπει να μείνει; Όχι, όχι άμεσα. Αλλά μιλάμε για πολλά πράγματα.

«Είναι ξεχωριστό να παίζεις μαζί του. Όταν ήμουν 12 χρονών, ήταν ήδη ο καλύτερος στον κόσμο.

«Αν οι θέσεις είναι οι ίδιες και μπορώ να επιλέξω ανάμεσα στο παιχνίδι Messi ή κάποιον άλλο, Πάντα επιλέγω Messi. Θα ήταν ανόητο να μην το κάνω. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.»

Ενώ περιμένει ένα μεγάλο μελλοντικό κάλεσμα από τον Μέσι, ο Ντε Γιονγκ είναι επίσης μεταξύ των ενδιαφερόμενων παρατηρητών που παρακολουθούν στενά δύο συμπατριώτες που βλέπουν καλοκαιρινές κινήσεις.

Διερωτώμενος για το αν θα μπορούσε να έχει πιο οικεία πρόσωπα μαζί του την επόμενη σεζόν, ο Ολλανδός διεθνής De Jong δήλωσε: «Wijnaldum και Depay; Μένει να δούμε τι κάνουν.

«Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι. Και ίσως να ξέρω, αλλά μετά δεν το λέω.»