«Νομίζω ότι θα είναι ένα τεράστιο πράγμα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια» — Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με υψηλά κίνητρα είναι πρόθυμος να επιτύχει την ίδια δόξα που απολάμβανε κατά τη διάρκεια της πρώτης του περιόδου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υπονοήσει σχετικά με την παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα «τρία ή τέσσερα χρόνια». Η διεθνής Πορτογαλία υπαγόρευσε επίσης ότι επέστρεψε στο Old Trafford για να συνεχίσει να κερδίζει.

Σε αυτό που μπορεί να ονομαστεί η πιο εκπληκτική μεταφορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η United επανυπέγραψε τον Ρονάλντο από τη Γιουβέντους για 28 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο 36χρονος κλείδωσε το μέλλον του με μια μονοετή συμφωνία με τους Red Devils.

Ωστόσο, καθώς προχωράμε, ο Κριστιάνο αποκάλυψε τις προσδοκίες του μετά την επιστροφή του στην United. Αυτό ήταν το απόλυτο στάδιο όπου οι Πορτογάλοι εξελίχθηκαν ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Πριν από το δεύτερο ντεμπούτο του Ρονάλντο εναντίον του Νιούκασλ, ο πρώην συμπαίκτης του Wes Brown διεξήγαγε μια αποκλειστική συνέντευξη στο MUTV. Του ζητήθηκε αν θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του να σηκώσει μεγάλα ασημικά μετά από πενταετή αναμονή. Να τι είπε.

«Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ», είπε ο Ρονάλντο. «Δεν είμαι εδώ για διακοπές. Όπως σας είπα, πριν ήταν καλό, κερδίζοντας σημαντικά πράγματα και φόρεσα το πουκάμισο πριν από πολλά χρόνια, αλλά είμαι εδώ για να κερδίσω ξανά».

«Είμαι ικανός, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Είμαι έτοιμος να φύγω, είμαι έτοιμος να φύγω. Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα, για τους υποστηρικτές, για τη λέσχη, να πάω ένα βήμα μπροστά».

«Είμαι έτοιμος και νομίζω ότι θα είμαι κάτι τεράστιο στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.»

«Είμαι εδώ για να κερδίσω, οι άνθρωποι πριν μιλήσουν για την ηλικία, αλλά πρέπει να καταλάβουν και ξέρουν ότι είμαι διαφορετικός, είμαι διαφορετικός από τους υπόλοιπους ανθρώπους.»

«Δείχνω ότι μακριά όλη την ώρα, χρόνο με το χρόνο και φέτος θα είναι το ίδιο. Γνωρίζω 100% ότι θα τα καταφέρω καλά με τα αγόρια, με τους συμπαίκτες μου, οι υποστηρικτές θα είναι με το μέρος μας».