«Νιώθω σαν ποδοσφαιριστής και πάλι» — Αστέρας της Βαρκελώνης στοχεύει μια ανασκαφή στο Koeman

Μια αλλαγή μάνατζερ στο Καμπ Νόου φαίνεται να πυροδότησε ελπίδα για τον απόφοιτο της La Masia.

Ο μέσος της Βαρκελώνης Riqui Puig λέει ότι αισθάνεται «ξανά ποδοσφαιριστής».

Ο 22χρονος, προϊόν της διάσημης ακαδημίας «La Masia» του συλλόγου, έχει παίξει 66 λεπτά ποδοσφαίρου σε δύο εμφανίσεις στους τρεις πρώτους αγώνες La Liga του νέου μάνατζερ Xavi Hernandez.

Αυτό είναι ήδη 54% από τα 123 λεπτά που είχε δει κάτω από το πρώην αφεντικό Ronald Koeman όλη τη σεζόν. Ο Ολλανδός ποτέ δεν αξιολόγησε τον Puig ιδιαίτερα και συχνά τον άφηνε στον πάγκο στα παιχνίδια. Ως εκ τούτου, η ανάπτυξη του Καταλανού δέχτηκε ένα χτύπημα καθώς τα λεπτά του στερέωσαν στο Camp Nou.

«Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Έχω λεπτά, είμαι χαρούμενος. Νιώθω σαν ποδοσφαιριστής και πάλι», είπε ο Puig σύμφωνα με το Diario Sport.

Η πρώην Ισπανία U-21 διεθνής έκανε αυτές τις παρατηρήσεις μετά από μια παρέλαση 54 λεπτών εναντίον του Ρεάλ Μπέτις το Σάββατο. Η Βαρκελώνη έχασε τον αγώνα 1-0 στο σπίτι, προκαλώντας τους να γλιστρήσουν 16 πόντους πίσω από τους ηγέτες της La Liga Ρεάλ Μαδρίτης στην έβδομη.

Ωστόσο, πριν από το αποφασιστικό ταξίδι του Champions League στο Μπάγερν Μονάχου, ο Puig παραμένει σίγουρος.

Πρόσθεσε: «Ας δούμε αν τα αποτελέσματα μας συνοδεύουν. Μπορούμε να αγωνιστούμε για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη στο Champions League προκρίνονται.»