Νιγηρία: Eguavoen στέλνει μήνυμα στους οπαδούς μετά την εξάλειψη AFCON

Το αφεντικό Super Eagles ορκίζεται ότι η πλευρά του θα επανέλθει ισχυρότερη παρά την απογοητευτικό AFCON εκστρατεία τους.

Η Νιγηρία έκανε ένα μεγάλο ξεκίνημα για το Κύπελλο των Εθνών Αφρικής. Μετά από τρεις νίκες στη φάση των ομίλων, οι περισσότεροι παρατηρητές θεώρησαν την πλευρά του Αυγουστίνου Eguavoen ως το φαβορί για να κερδίσει το τρόπαιο.

Ωστόσο, μια σοκαριστική ήττα κατά της Τυνησίας έφερε απότομο τέλος στην εκστρατεία των Σούπερ Αετών. Μια κλασική επιδρομή συντριβής και άρπαξε τα αουτσάιντερ στους προημιτελικούς καθώς η Νιγηρία συνετρίβη από το τουρνουά.

Ωστόσο, η Νιγηρία θα έχει πολλά να αναζητήσει στο μέλλον. Οι οπαδοί τους ήταν ήδη σε θέση να δουν λάμψεις λαμπρότητας στις παραστάσεις των Super Eagles. Ο Eguavoen εκτιμά την τεράστια υποστήριξη των οπαδών, ορκίζοντας ότι η πλευρά του θα βασιστεί στην AFCON μορφή τους.

Ο διευθυντής έγραψε στο Twitter: «Η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι στο γεγονός ότι πάντα επιστρέφουμε ισχυρότεροι.

«Η υποστήριξή σας προς την Ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες ήταν εξαιρετική.

«Ευχαριστώ Νάιτζα, θα επιστρέψουμε.»

Δεν είναι σαφές αν Eguavoen θα συνεχίσει το έργο του ή η Νιγηριανή FA θα αποφασίσει να συνεχίσει τα σχέδιά τους να διορίσει Jose Peseiro. Οι Super Eagles θα πρέπει τώρα να προετοιμαστούν για τον επόμενο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Γκάνα στις 23 Μαρτίου.