Νιγηρία προπονητής προσφέρει Victor Osimhen ενημέρωση μπροστά από την Αλγερία φιλικό

Ο επιθετικός Super Eagles έμεινε εκτός δράσης μετά από έναν τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα.

Ο υποδιευθυντής της Νιγηρίας Finidi George δεν έχει αποκλείσει την επιστροφή του Victor Osimhen για τον επερχόμενο φιλικό αγώνα της Νιγηρίας εναντίον της Αλγερίας.

Ο επιθετικός της Νάπολι έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του 4-1 ξυλοδήματος της Νάπολι στο Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα.

Ο Osimhen έμεινε εκτός δράσης για τη Νάπολι από τότε. Η Νάπολι ανακοίνωσε ότι ο Νιγηριανός σταρ δεν θα επιστρέψει στο γήπεδο μέχρι τον επόμενο μήνα.

Ωστόσο, ο Γιώργος ελπίζει ότι οι Super Eagles θα έχουν τον πρωταγωνιστή τους πίσω στην ώρα τους για τους φίλους τους το Σεπτέμβριο.

«Είπαν ότι ο τραυματισμός του Osimhen δεν είναι τόσο σοβαρός, αλλά ίσως να μην είναι σε θέση να παίξει φιλικά με την Αλγερία», είπε ο Finidi στο Punch.

«Θα δούμε αν οι τραυματίες μπορούν να τα καταφέρουν ή όχι, ειδικά ο Όσιμεν.»

Η Νιγηρία θα πρέπει να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να έχει τους Jamilu Collins, Umar Sadiq, Akinkumi Amoo και Semi Ajayi στην ομάδα της.

Ο Σαντίκ υπέστη έναν τραυματισμό ACL, το οποίο πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

«Για τον Σαντίκ, πιστεύω ότι είναι κρίσιμης σημασίας. Οι τραυματισμοί αυτοί διαρκούν περισσότερο χρόνο. Πραγματικά τον συμπονώ, είναι πολύ λυπηρό, αλλά θα επιστρέψει. Είναι στην Ευρώπη και πολλοί παίκτες έχουν βγει από αυτήν».