Νιγηρία: Ο Awaziem αποκαλύπτει πώς είναι να παίζεις υπό τον Πεσέιρο

Ο νέος προπονητής έχασε το πρώτο του παιχνίδι με τους Super Eagles.

Ο νέος προπονητής της Νιγηρίας Χοσέ Πεσέιρο ωθεί τους παίκτες του να ενεργοποιήσουν την καλύτερη φόρμα τους, σύμφωνα με τον παίκτη της εθνικής ομάδας Chidozie Awaziem.

Ο Awaziem εργάστηκε υπό τον Peseiro κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πόρτο, και είναι εξοικειωμένος με τα σχέδια τακτικής του προπονητή. Οι Super Eagles έχασαν 2-1 εναντίον του Μεξικού στο πρώτο τους παιχνίδι κάτω από τον Πορτογάλο μάνατζερ.

Ωστόσο, ο Awaziem πιστεύει ότι οι Νιγηριανοί πρέπει να περιμένουν «τίποτα, αλλά το καλύτερο από το νέο αφεντικό Super Eagles.

«Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για το δεύτερο παιχνίδι εναντίον του Εκουαδόρ και η προπόνηση πήγε καλά», δήλωσε ο Awaziem στον τηλεοπτικό χώρο NFF TV.

«Όλοι ήταν έτοιμοι για προπόνηση και ήταν πραγματικά δύσκολο. Ελπίζω όμως να είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι με το Εκουαδόρ και όλοι να είναι πραγματικά σε καλή κατάσταση».

Μετά την ήττα τους ενάντια στο Μεξικό, η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει τον Εκουαδόρ στο επόμενο φιλικό παιχνίδι. Μετά από αυτό, οι Super Eagles πρέπει να προετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα τους στα προσόντα AFCON, όπου πρέπει να συναντήσουν τη Σιέρα Λεόνε.

» Ο προπονητής είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που του αρέσει η ομάδα του να διασκεδάζει στο παιχνίδι και επίσης να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι ένας προπονητής που πιέζει πολύ τους παίκτες και αυτή τη στιγμή μας πιέζει πολύ και προσπαθεί να κατέχει το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο.

«Οι Νιγηριανοί δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα άλλο παρά το καλύτερο. Πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγούμε με τη νίκη. Όπως γνωρίζουμε τους Super Eagles, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και αυτή είναι η κουλτούρα μας και πάντα θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ακόμα κι αν είναι φιλικό ή σε διαγωνισμούς».