Νιγηρία θέματα προπονητή Ndidi ανησυχούν μπροστά από τους προκριματικούς WC

Ο προπονητής της Νιγηρίας Gernot Rohr ανησυχεί σχετικά με την επιστροφή του μέσου Wilfred Ndidi πριν από τα προκριματικά του WC.

Ο διευθυντής της Νιγηρίας Gernot Rohr ανησυχεί σχετικά με τη φυσική κατάσταση του Wilfred Ndidi πριν από τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 εναντίον της Λιβερίας και του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Ο μέσος του Λέστερ Σίτι είναι στο δωμάτιο ανάρρωσης από τότε που υπέστη τραυματισμό στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον του Μπέρνλεϊ. Αν και είναι κοντά στο να επιστρέψει, φαίνεται να είναι πρόβλημα για τον Ρορ.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Γερμανός αρχηγός είναι χαρούμενος λόγω των εξαιρετικών παραστάσεων από τους απεργούς του Victor Osimhen, Emmanuel Dennis, Paul Onuachu και Συμεών Tochukwu Nwankwo.

Τελικά, ο Rohr θα είναι σε δύσκολη θέση καθώς θα πρέπει να λάβει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την ομάδα της Νιγηρίας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Μεγάλος πονοκέφαλος. 😵🇳🇬

Μιλώντας στην Elegbete TV, ο προπονητής Super Eagles είπε: «Ο πονοκέφαλος που έχω είναι μόνο όταν έχω τραυματισμούς. Όταν έχω προβλήματα με τους παίκτες μου, έχουμε ακόμα Ndidi που δεν είναι πίσω και πάλι. Αυτός είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για μένα και για το προσωπικό.

«Το να έχουμε τους παίκτες μας που τα πάνε καλά είναι πολύ θετικό. Έτσι δεν έχουμε πονοκέφαλο γι ‘αυτό. Έχουμε μόνο κάποια προβλήματα με τραυματισμούς ή άλλα προβλήματα, οικογενειακά προβλήματα ή κάτι τέτοιο. Αλλά όταν τα πάνε καλά, είμαστε ευτυχισμένοι.

«Γιατί έχεις πονοκέφαλο; Η επιλογή θα γίνει. Και είναι καλό να έχουμε ήδη την επιλογή ότι έχουμε τόσους πολλούς καλούς απεργούς. Και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε την καλύτερη επιλογή όπως πάντα.»

Ο Rohr θα ανακοινώσει την πλήρη λίστα των παικτών για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 τις επόμενες ημέρες.