Νιγηρία αφεντικό παραπονιέται για «αργή» κεντρική υπερασπιστές

Η Νιγηρία μπορούσε να τραβήξει μόνο μια ισοπαλία από το τελικό παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και ο προπονητής Gernot Rohr μίλησε για τον αγώνα.

Ο προπονητής της Νιγηρίας Gernot Rohr επέμεινε ότι οι κεντρικοί υπερασπιστές τους ήταν αρκετά αργοί να ενεργήσουν καθώς μοιράστηκαν ένα σημείο το καθένα με το Πράσινο Ακρωτήριο το βράδυ της Τρίτης.

Μέχρι στιγμής, η εκστρατεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν εξαιρετική για τους Σούπερ Αετούς, καθώς εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για τα πλέι-οφ με ισοπαλία χθες.

Ο Victor Osimhen έσπρωξε την ομάδα του μπροστά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά μόλις πέντε λεπτά αργότερα, το Πράσινο Ακρωτήριο σκόραρε τον ισοσταθμιστή.

Παρά το γεγονός ότι η Νιγηρία εφάρμοσε συνεχή πίεση προς το τέλος του παιχνιδιού, δεν θα μπορούσε να φέρει πίσω τη νίκη.

Ο Rohr είπε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα: «Μερικές φορές μια ισοπαλία μπορεί να είναι σαν νίκη. Θέλαμε να προκριθούμε και ξέραμε ότι η ισοπαλία είναι ήδη προσόν».

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, επειδή το Πράσινο Ακρωτήριο έχει ένα πολύ καλό τεχνικό τσάι. Και σκόραραν ένα γκολ τη στιγμή που πιστεύαμε ότι είχαμε τον αγώνα στο χέρι. Αλλά χάσαμε πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.»

«Νομίζω ότι μας άξιζε να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ. Ο δεύτερος στόχος δεν ερχόταν έτσι έπρεπε να υπερασπιστούμε αυτή την ισοπαλία. Και οι παίκτες το έκαναν πολύ καλά.»

«Η βελτίωση που θέλω να δω είναι να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που έχουμε για να σκοράρουμε. Για να είμαι πιο αποτελεσματικός επιθετικά, αυτό θέλω να δω. Και επίσης για να παίξει πιο γρήγορα από πίσω, εξακολουθεί να είναι πολύ αργή από πίσω για μένα.»

«Θέλω να έχω ένα γρηγορότερο ποδόσφαιρο με ένα, δύο πινελιές. Ερχόμενοι πίσω από τους κεντρικούς μας υπερασπιστές χρειάζονται πολύ χρόνο για να φέρουν τις μπάλες μπροστά».